“Πρέπει να είμαστε έτοιμοι κόντρα στον ΠΑΟΚ”

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

O προπονητής του «Αίαντα» Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας για την έναρξη της νέας σεζόν και τόνισε πως η ομάδα του  στα παιχνίδια με Φιτέσε και ΠΑΟΚ πρέπει η ομάδα του να εμφανιστεί όσο πιο έτοιμη γίνεται.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Πολλά πράγματα πήγαν στραβά, αλλά πολλά πήγαν καλά. Είναι λογικό αυτή την περίοδο ο συντονισμός μας να μην είναι στο 100%. Έχουμε ακόμα μπροστά μας πολύ δουλειά. Πρέπει να φτιάξουμε την ομάδα και κινούμαστε προς αυτή την την διαδικασία. Ο Αύγουστος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για εμάς»

Για τα παιχνίδια με Φιτέσε και ΠΑΟΚ: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, όσο πιο έτοιμοι γίνεται για αυτούς τους αγώνες, γνωρίζοντας πάντα ότι δεν είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, ωστόσο πρέπει να τα καταφέρουμε…».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο