Πορεία διαμαρτυρίας σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικου χώρου.
Η πορεία ξεκίνησε από τα δικαστήρια όπου νωρίτερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό Ίρντι Κ. Τα περίπου 100 άτομα φωνάζουν συνθήματα κατά της αστυνομίας και της βίας ενώ πέταξαν και τρικάκια.
Η παρουσία της αστυνομίας είναι ισχυρή ωστόσο διακριτική.
Όπως αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στη σχετική τους ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικου χώρου: «Καλούμε σε πολύμορφη αλληλεγγύη με τον σύντροφο μας για να δείξουμε σε όσους προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας φιμώσουν, να μας αφοπλίσουν, να μας φοβίσουν και να καθαρίσουν τον τόπο από καθετί που θεωρούν μιασματικό, τι σημαίνει αγώνας για απελεύθερη ζωή και αυτενέργεια και τι είναι ικανός να επιφέρει»
Δείτε φωτογραφίες του GRTimes:


πηγή: grtimes.gr


