«Πολύ ακριβός για τη Στουτγκάρδη ο Κωνσταντέλιας»

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Μπορεί το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια να φιγουράρει ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Στουτγκάρδης, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις του ΠΑΟΚ φαίνεται να καθιστούν την υπόθεση εξαιρετικά δύσκολη για τους Γερμανούς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild και τον έγκυρο ρεπόρτερ Λέον Πότουζεκ, η περίπτωση του νεαρού Έλληνα μεσοεπιθετικού χαρακτηρίζεται «πολύ ακριβή» για το οικονομικό πλάνο της γερμανικής ομάδας, που δεν δείχνει διατεθειμένη να ανεβάσει σημαντικά την αρχική της προσφορά.

Η Στουτγκάρδη να κατέθεσε πρόταση κοντά στα 14 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που κρίθηκε ανεπαρκές από την πλευρά του Δικεφάλου του Βορρά. Ο ΠΑΟΚ, με ξεκάθαρη στόχευση να αξιοποιήσει στο έπακρο την υπεραξία του ποδοσφαιριστή, φέρεται να ζητά πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.

Την ίδια ώρα, δεν μπορεί να αποκλειστεί το σενάριο παραμονής του Κωνσταντέλια στην Τούμπα. Όπως αναφέρει η Bild, η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν δείχνει αρνητική στο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, ειδικά μετά τις τελευταίες θετικές εξελίξεις στην προσωπική του ζωή και το ενδιαφέρον του συλλόγου για ανανέωση συμβολαίου με βελτιωμένους οικονομικούς όρους.

 

 

Elabet
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο