Ακολουθήστε μας

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πήρε το «εισιτήριο» για το προολυμπιακό τουρνουά ο Λαοκράτης Κεσσίδης!

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες πρόκρισης, όπου συμμετείχαν επίλεκτοι αθλητές και θα συγκροτήσουν την προολυμπιακή ομάδα. Κατά τη δεύτερη ημέρα των αγώνων διεξήχθη το στιλ της ελληνορωμαϊκής και τηρήθηκαν τα αυστηρά υγειονομικά μέτρα στο κλειστό γυμναστήριο «ο Σπάρτακος» του Δήμου Φυλής.

Στην κατηγορία των 97 κιλών, ο παλαιστής του ΠΑΟΚ, Λαοκρατης Κεσίδης, νίκησε με 5-0 τον Σπύρο Κουντουρατζή, παίρνοντας την πρόκριση για το προολυμπιακό τουρνουά.

Στην κατηγορία των 87 κιλών, ο ταλαντούχος παλαιστής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παγκαλίδης, δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη θέση για το προολυμπιακό τουρνουά, ωστόσο συνέλεξε πολύτιμες εμπειρίες οι οποίες θα του χρειαστούν στο μέλλον.

Οι παλαιστές του Δικεφάλου, Πέτρος Μανουηλίδης (77κ.) και Ντένης Αγγελίδης (67κ.), δεν κατάφεραν να πάρουν το «εισιτήριο» για το προολυμπιακό τουρνουά. Οι δύο παλαιστές του ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν την σκληρή δουλειά προκειμένου να εμφανιστούν πιο έτοιμη στην επόμενη αγωνιστική πρόκληση.

acpaok.gr

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ερνάντεζ… πρώτος βιολί και ο ΠΑΟΚ μεγάλος νικητής στο Ηράκλειο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο ΠΑΟΚ απέδρασε από το Ηράκλειο με έναν σπουδαίο εκτός έδρας βαθμό και μια νίκη υψηλής σημασίας, επικρατώντας του μαχητικού ΟΦΗ με 2-3 σετ, στο παιχνίδι που έριξε αυλαία στην 4η αγωνιστική της Volley League. Πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο εντυπωσιακός Φερνάντο Ερνάντεζ, ο οποίος πραγματοποίησε μία από τις πιο ολοκληρωμένες εμφανίσεις του στη σεζόν, ενώ πολύτιμη ήταν η συμβολή και του Μενέλαου Κοκκινάκη.

Οι Κρητικοί μπήκαν καλύτερα στο ματς, πίεσαν στο σερβίς και εκμεταλλεύτηκαν την καλή κυκλοφορία του Μίτιτς για να κατακτήσουν το πρώτο σετ με 25-18. Ο ΠΑΟΚ, όμως, αντέδρασε άμεσα, βελτίωσε την επίθεσή του και με αιχμές τους Ερνάντεζ και Κοκκινάκη πήρε το δεύτερο με 20-25.

Ο ΟΦΗ συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και με όπλο τον Μολίνα ανέκτησε το προβάδισμα (25-18), όμως ο ΠΑΟΚ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Το τέταρτο σετ μετατράπηκε σε θρίλερ, με τους γηπεδούχους να φέρνουν το σκορ στο 24-24, αλλά τον ασταμάτητο Κουβανό να «καθαρίζει» δύο κρίσιμες φάσεις και να στέλνει το ματς στο τάι μπρέικ (24-26).

Στο πέμπτο σετ οι «ασπρόμαυροι» είχαν την ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό που απαιτούσε η στιγμή. Με όπλα τον Γαλιώτο στη δημιουργία και τον Κόλεφ στο μπλοκ, άνοιξαν τη διαφορά και «σφράγισαν» την επικράτηση με 9-15.

Για έναν ΠΑΟΚ που ακόμη περιμένει τις μεγάλες αφίξεις των Κοβάσεβιτς και Τζέντρικ, αυτή η νίκη λειτουργεί ως τονωτική ένεση. Κι όσο ο Ερνάντεζ βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση, οι Θεσσαλονικείς έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν.

Περισσότερα

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Απαιτητικό εκτός έδρας στην Κρήτη για τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο «δικέφαλος» αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (17/11, 17:00) για την 4η αγωνιστική της Volley League και στοχεύει να επιστρέψει στις νίκες.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν καθώς σε 3 αγωνιστικές μετράει δύο ήττες από Κηφισιά και Μίλωνα. Μετά την φυγή του Γιόσκο Μιλενκόσκι, οι Θεσσαλονικείς θα έχουν στο πάγκο τους ως υπηρεσιακό προπονητή τον Βαλάντη Μαμάη, ο οποίος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Αυτό που περιμένουμε σίγουρα είναι να βγάλουμε μία αντίδραση. Αυτό που θέλουμε είναι να σταθούμε στην υποδοχή πάνω απ’ όλα διότι θα παίξουμε σ’ ένα χαμηλό γήπεδο και δύσκολο, στο οποίο η ομάδα του ΟΦΗ παίζει ακόμα καλύτερα. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση και διάθεση γιατί είμαστε ειλικρινά με την πλάτη στον τοίχο».

Στην αντίπερα όχθη ο ΟΦΗ προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με σκορ 3-0 απέναντι σε Κηφισιά και Καλαμάτα.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί μέσω του ESAP TV, στο Youtube.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη