Παβλένκα: :”Mας έλειψε η αυτοπεποίθηση μπροστά από την εστία”

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Στην έλλειψη αυτοπεποίθησης στάθηκε ο Γίρι Παβλένκα, εξηγώντας τη δυσκολία του ΠΑΟΚ να βρει δίχτυα απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αποτέλεσμα που οδήγησε στη «λευκή» ισοπαλία της πρεμιέρας της League Phase του Europa League.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το παιχνίδι: «Είμαι ελαφρώς χαρούμενος που κράτησα το μηδέν αλλά δεν μπορώ να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος γιατί στόχος μας ήταν η νίκη. Δυστυχώς σπαταλήσαμε αρκετές ευκαιρίες σήμερα και δεν σκοράραμε».

Για την συνεισφορά του κάτω από την εστία: «Είμαι χαρούμενος που μπορώ να βοηθάω τους συμπαίκτες μου. Σήμερα κανένας δεν είναι χαρούμενος για την ισοπαλία, στόχος μας ήταν η νίκη. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι για την συνέχεια».

Για την δυστοκία του ΠΑΟΚ: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, είναι κάτι θετικό. Αυτό που μας έλειψε ήταν η αυτοπεποίθηση μπροστά από την εστία, που θα μας έδινε την κατάλληλη ηρεμία για να τελειώσουμε τις φάσεις».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο