ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΑΟΚ για το 2025: «Κάθε φορά που θα πέφτουμε, θα σηκωνόμαστε με μεγαλύτερη ορμή και θα εύχονται να μην μας είχαν σπρώξει»
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε το 2024 και υποδέχτηκε το 2025 με ένα ιδιαίτερο μήνυμα. Μέσα από ένα κολάζ φωτογραφιών που αποτύπωσαν τις σημαντικές στιγμές της χρονιάς, η ομάδα γιόρτασε την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με αυτόν τον τρόπο, η ΠΑΕ έστειλε τις ευχές της για το νέο έτος.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Το 2024 ήταν δίκαιο. Έδωσε χαρά σ’ εκείνους που δούλεψαν ταπεινά και πίκρες σ´ αυτούς που έγιναν συνώνυμο της έπαρσης. Σε όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μας ακόμη και στις χαμένες μάχες μέχρι την τελική νίκη, χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια υπόσχεση: κάθε φορά που θα πέφτουμε, θα σηκωνόμαστε με μεγαλύτερη ορμή και θα εύχονται να μην μας είχαν σπρώξει.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η Τούμπα ξανά «κάστρο»
Η Τούμπα παραμένει απροσπέλαστη! Ο ΠΑΟΚ μετρά 9 μήνες χωρίς εντός έδρας ήττα και 15 συνολικά αήττητα παιχνίδια (12 νίκες, 3 ισοπαλίες), επιβεβαιώνοντας ότι το «κάστρο» της Θεσσαλονίκης παραμένει απόρθητο. Η τελευταία ήττα του Δικεφάλου στο σπίτι του σημειώθηκε στις 13 Φεβρουαρίου απέναντι στη FCSB, ενώ από τότε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει καταγράψει εντυπωσιακές εμφανίσεις με 20 γκολ σε 10 αγώνες και μόλις δύο τέρματα παθητικό.
Οι «ασπρόμαυροι» διανύουν νέο κύμα φόρμας με επτά συνεχόμενες νίκες ρεκόρ που είχαν πετύχει μόνο τη σεζόν του πρωταθλήματος. Με φόντο το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τα επόμενα ματς σε Τούμπα με Κηφισιά και Μπραν, ο ΠΑΟΚ δείχνει έτοιμος να επαναλάβει τις δόξες του πρόσφατου παρελθόντος.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παραδίδει μέσα στις επόμενες μέρες τις διορθώσεις στο μνημόνιο συνεργασίας η ΠΑΕ
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραδοθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το μνημόνιο συνεργασίας προς τον ΑΣ, ένα έγγραφο που θεωρείται κομβικής σημασίας για το μέλλον των σχέσεων των δύο πλευρών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μνημόνιο περιλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες εγγυήσεις, σαφή και εφικτά χρονοδιαγράμματα, καθώς και προβλέψεις που διασφαλίζουν ένα σταθερό και ευοίωνο μέλλον για τον Ερασιτέχνη. Παράλληλα, φέρει πολλά κοινά σημεία με το αντίστοιχο σχέδιο που είχε συντάξει η τεχνοκρατική επιτροπή, την οποία είχε επιλέξει ο ίδιος ο ΑΣ.
Η κίνηση αυτή από την πλευρά της ΠΑΕ θεωρείται ένα σημαντικό βήμα προς την οριστική θεσμοθέτηση της συνεργασίας, με στόχο την ενότητα, τη διαφάνεια και τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του οργανισμού ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα.
-
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ05-11-2025, 17:20Πανάκας:”Θα καταθέσουμε πρόταση στην ΓΣ για έναν Α.Σ. ΠΑΟΚ πιο σύγχρονο και προσβάσιμο για όλα τα μέλη”
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-11-2025, 14:23Παραδίδει μέσα στις επόμενες μέρες τις διορθώσεις στο μνημόνιο συνεργασίας η ΠΑΕ
-
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ05-11-2025, 12:49Συνεδριάζει σήμερα (5/11) το Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ
-
ΜΠΑΣΚΕΤ01-11-2025, 13:07Όμορφη κίνηση της ΚΑΕ Άρης: Προσκάλεσε τον Γιαννάκη στο Nick Galis Hall
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ07-11-2025, 16:39ΜΜΕ Ελβετίας για Κωσταντέλια: «Τι χαρισματικό δεκάρι, υπερταλέντο!»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ06-11-2025, 17:24Ραβελοσόν: “Nα φύγουμε από μια δύσκολη έδρα χωρίς να έχουμε άδεια χέρια”
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ06-11-2025, 17:57ΣΦ ΠΑΟΚ Αννόβερου: «Ο ΑΣ θέλει να διώξει τον Ιβάν Σαββίδη
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ07-11-2025, 18:31Τάισον – Λουτσέσκου: Όταν η αλλαγή φέρνει… αγκαλιά
