ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ: Στις 10/8 πρώτο ματς με την Χάιντουκ

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Στις 10 Αυγούστου, ο ΠΑΟΚ ή η Μπεϊτάρ θα αντιμετωπίσουν την Χάιντουκ στο Σπλιτ, για τον τρίτο γύρο του Conference League. Η UEFA έχει ορίσει το ματς στις 22:00. Η επικράτηση της μίας από τις δύο ομάδες θα τους οδηγήσει στον επόμενο γύρο του τουρνουά.

Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Μπεϊτάρ στην Τούμπα έληξε με ισοπαλία 0-0. Καθώς το πρώτο παιχνίδι δεν είχε νικητή, και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην αναμέτρηση στο Σπλιτ, προκειμένου να κερδίσουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο του τουρνουά.

Μετά τον προηγούμενο αγώνα, η UEFA ανακοίνωσε πως το πρώτο παιχνίδι του νικητή της αναμέτρησης μεταξύ ΠΑΟΚ ή Μπεϊτάρ και Χάιντουκ θα διεξαχθεί στο Σπλιτ. Ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία και η ώρα του δεύτερου αγώνα, της ρεβάνς, που θα διεξαχθεί στην έδρα της νικήτριας ομάδας.

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο