Ο ΠΑΟΚ πέτυχε σπουδαίο «διπλό» στο Nick Galis Hall, επικρατώντας του Άρη με 78-73, σε ένα ματς όπου είχε σχέδιο, καθαρό μυαλό και σταθερότητα σε αντίθεση με τον ανοργάνωτο αντίπαλό του. Παρά τις 39 βολές του Άρη έναντι μόλις 11 του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος διατήρησε το προβάδισμα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και έφυγε δίκαια νικητής, φτάνοντας στο 4-1 στη Basket League.
Κορυφαίος για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Κέι Τζέι Τζάκσον με 24 πόντους και καθοριστικά καλάθια, ενώ ο Μπεν Μουρ πρόσθεσε 17 πόντους και 12 ριμπάουντ. Από πλευράς Άρη, ο Μπράις Τζόουνς είχε 18 πόντους και 6 ασίστ, ενώ οι Μήτρου-Λονγκ και Χάρελ σημείωσαν από 14.
Ο ΠΑΟΚ διατήρησε την ψυχραιμία του παρά την αποβολή του Μπράουν στο φινάλε και «καθάρισε» το ματς με επιθετικό πλουραλισμό και αμυντική συγκέντρωση. Αντίθετα, ο Άρης, που στηρίχθηκε σχεδόν αποκλειστικά στις βολές, γνώρισε τη δέκατη συνεχόμενη ήττα από τον ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις, προκαλώντας έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο του, παρουσία και του νέου ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Ρίτσαρντ Σιάο.
Με αυτή τη νίκη, ο ΠΑΟΚ παραμένει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ ο Άρης υποχώρησε στο 1-4, ψάχνοντας επειγόντως αντίδραση ενόψει Eurocup και του επόμενου αγώνα με τη Μύκονο.
Τα δεκάλεπτα: 13-14, 33-41, 56-60, 73-78


