Ακολουθήστε μας

ΜΠΑΣΚΕΤ

Παίχτης του ΠΑΟΚ ο Τολιόπουλος!

Όπως είχατε διαβάσει χθες μέσα απο το PAOKDAY  ο Βασίλης Τολιόπουλος, αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή του μπασκετικού ΠΑΟΚ, κάτι που το επιβεβαίωσε και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνοντας την σύναψη συμφωνίας με τον διεθνή γκαρντ για την επόμενη διετία

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Έλληνα καλαθοσφαιριστή Βασίλη Τολιόπουλο. Ο 25χρονος γκαρντ, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας δυο ετών με την ομάδα μας.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 1996, έχει ύψος 1μ.88 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου και το 2013 έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και σε ηλικία 17 ετών στην ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας. Έπειτα αγωνίστηκε στον Κολοσσό Ρόδου όπου συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον προπονητή του ΠΑΟΚ κ. Λυκογιάννη (2014-15). Στη συνέχεια υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά στο δεύτερο γύρο της σεζόν 2018-19, συνέχισε ως ελεύθερος στον Άρη.

Την σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και από εκεί δόθηκε δανεικός στον Ιωνικό Νίκαιας και τη σεζόν 2020-21, είχε 11,6 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 3,5 ασσίστ σε 18 αγώνες.

O Βασίλης Τολιόπουλος έχει αγωνιστεί με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες ενώ φέτος φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών στα «παράθυρα» της FIBA για τα προκριματικά του Eurobasket 2022.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιβλητική “πρώτη” νίκη στη νέα εποχή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα του Κολοσσού Ρόδου με 82-70 στο PAOK Sports Arena, παραμένοντας στις υψηλές θέσεις της Stoiximan Basket League (6-2). Παρά το νωθρό ξεκίνημα και το 0-7 των φιλοξενούμενων, η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς αντέδρασε άμεσα, βρήκε ρυθμό μέσα από την άμυνα και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο 16-16. Από εκεί και πέρα, ο Δικέφαλος επέβαλε τον ρυθμό του, έτρεξε επιμέρους 27-13 στο δεύτερο δεκάλεπτο και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 43-34.

 

Με όπλο την καλή κυκλοφορία της μπάλας και σταθερή παραγωγικότητα κοντά και μακριά από το καλάθι, ο ΠΑΟΚ άνοιξε τη διαφορά ακόμα και στο +17, ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι. Ο Κολοσσός, που υπέπεσε σε πολλά λάθη και είχε ασταθή επιθετική λειτουργία, δεν μπόρεσε ουσιαστικά να απειλήσει, παρά τις προσπάθειες του Γκάουντλοκ.

 

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο απόλυτα αποτελεσματικός Μάρβιν Τζόουνς με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ Μέλβιν, Περσίδης, Μουρ και Μπράουν είχαν επίσης διψήφιο σκορ. Για τον Κολοσσό ξεχώρισαν οι Γκάουντλοκ (17π.) και Γκαλβανίνι (14π., 10ρ.).

 

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στην 3η θέση, ενώ ο Κολοσσός παραμένει χαμηλά με ρεκόρ 2-7.

Περισσότερα

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντεμπούτο Μπουντούρη ως GM του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο Νίκος Μπουντούρης επιστρέφει στο PAOK SPORTS ARENA και βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Πριν λίγες ημέρες η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του ως General Manager.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη