ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Πάει για το καλύτερο δυνατό κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς
Για την 4η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Εθνικό Πειραιώς.
Ο Δικέφαλος ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει ένα απαιτητικό πρόγραμμα, παίζοντας τις πρώτες αγωνιστικές με τις παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος, συλλέγει παράλληλα σημαντικές εμπειρίες ενόψει των βατών αναμετρήσεων.
Απέναντι του, ο Εθνικός Πειραιώς, ο οποίος στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει ξεκινήσει με δύο νίκες και μία ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική μετέτρεψε το «ντέρμπι» σε… περίπατο, κερδίζοντας τον ΑΝΟΓ με 16-7.
Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.
Για την αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, η Παρασκευή Γραικού, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Έχουμε έναν αγώνα κόντρα σε μία δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Εθνικός Πειραιώς. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τη δουλειά την οποία κάνουμε κάθε μέρα, μ’ ένα σκορ το οποίο μας αντιπροσωπεύει. Είναι ακόμα αρχή της ομάδας αυτής, η οποία έχει πολλές αλλαγές από πέρσι, οπότε όσο περισσότερα παιχνίδια παίζουμε τόσο καλύτερη απόδοση θα έχουμε όλες μαζί».
acpaok.gr
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
ΑΣ ΠΑΟΚ: «Η αλλαγή έδρας έγινε με… πραξικόπημα»
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
League Cup: Προς το Βαρίκας ο τελικός!
Η ΕΣΑΠ φαίνεται πως έκανε νέο «πισωγύρισμα» σχετικά με την έδρα του τελικού του League Cup, επαναφέροντας τον αγώνα ΠΑΟΚ–Ολυμπιακό στο κεκλεισμένων των θυρών «Ανδρέας Βαρίκας» της Νέας Σμύρνης, έπειτα από την αρχική, αιφνιδιαστική απόφαση να διεξαχθεί στο Παλαιό Φάληρο.
Η προηγούμενη αλλαγή είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ενημερώθηκε για αυτή όχι από την ΕΣΑΠ αλλά από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, γεγονός που θεωρήθηκε απαράδεκτο και ατεκμηρίωτο. Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δεν θα αγωνιστεί σε περίπτωση αλλαγής έδρας, υποστηρίζοντας ότι θίγεται η ισοτιμία του αγώνα.
Τελικά, μετά τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων του Δικεφάλου, η διοργανώτρια αρχή φαίνεται πως επανέφερε τον τελικό στην αρχική, ουδέτερη επιλογή της Νέας Σμύρνης, διορθώνοντας την προηγούμενη, αμφιλεγόμενη απόφαση.
-
Απόψεις28-11-2025, 12:41Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το ματς της Βουλγαρίας σε «τελικό»
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
ΜΠΑΣΚΕΤ27-11-2025, 18:40Πρόταση του Μυστακίδη στον Χατζόπουλου για το νέο ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
Απόψεις28-11-2025, 12:36Η “Χ”άμενη ευκαιρία και ο κόμβος της Λειβαδειάς
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΜΠΑΣΚΕΤ27-11-2025, 12:38Στα χέρια του Αριστοτέλη Μυστακίδη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 16:37Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Τσιφτσής (pic)
-
PAOKDAY TV28-11-2025, 15:54Παπαντωνίου: “Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να μπει σε τροχιά οχτάδας, έλειψε ο Κωσταντέλιας” (vid)
