ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Νικητής στο γήπεδο, στέρησε το αήττητο στον Ολυμπιακό»

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο άρθρο αγώνα που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της  στέκεται  στο σπάσιμο του αήττητου του Ολυμπιακού με χαρακτηριστική αναφορά.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ένας εξαιρετικός, ψυχωμένος και αποφασισμένος ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μία μεγάλη εμφάνιση μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και έφυγε με το τρίποντο από την έδρα του Ολυμπιακού με γκολ του Μιχάι στο 90′.

Πριν τη σέντρα του αγώνα η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα ήξερε ότι ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Η ΑΕΚ είχε φύγει από το ΟΑΚΑ με δίπλο και τον είχε πιάσει στη δεύτερη θέση. Απέναντί του είχε τον Ολυμπιακό, που δεν είχε ήττα εδώ και 43 αγώνες στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ όμως όπως έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα.

Τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται στα σκοινιά δεν πρέπει να τον φοβάται κανείς φίλος του και να τον τρέμουν οι εχθροί του. Οι παίκτες του Δικεφάλου για σχεδόν 100 λεπτά ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στους Ερυθρόλευκους. Διπλάσιες τελικές, κατοχή της μπάλας υπερ του, έλεγχος του ρυθμού και της κυκλοφορίας, δύναμη σε κάθε μονομαχία και μάτι που… γυάλιζε

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο