Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Να ξεριζωθεί η Μαφία από το περιβάλλον του ποδοσφαίρου»

H ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε καταδίκασε την επίθεση στη σύντροφο του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: 

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα κάθε ενέργεια βίας σχετιζόμενης με το ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε η Πολιτεία να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο απασχολεί την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας και να αποφασίσει να το καθαρίσει από τους ποινικούς και τους λαθρέμπορους, από τους στοιχηματζήδες και τους λαθραίους κάθε είδους.

Είναι απαράδεκτη κάθε επίθεση σχετιζόμενη με το ποδόσφαιρο και δυο φορές πιο απαράδεκτη όταν έχει ως θύμα μια γυναίκα, ειδικά στις εποχές που ζούμε.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα σταθεί αρωγός στην όποια προσπάθεια κάνει η Πολιτεία να ξεριζωθεί η ΜΑΦΙΑ από το περιβάλλον του ποδοσφαίρου!»

Σχόλια

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζίβκοβιτς: “Δείξαμε ότι είμαστε ανώτεροι και συνεχίζουμε”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη , ο  αρχηγός του “Δικεφάλου του Βορρά”, Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε στη NOVA για την κατάστασή του, το σημαντικό τρίποντο της ομάδας και τους συμπαίκτες του, Γιακουμάκη και Τάισον.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το πως ήρθε η νίκη και την κατάστασή σου: «Θα δούμε αύριο μεθαύριο για τα πόδια μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, κοντρολάραμε το παιχνίδι, επιβληθήκαμε πλήρως. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι. Αυτό είναι ο ΠΑΟΚ».

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη: «Είναι κάτι παραπάνω αυτά τα ματς. Εμείς τα δώσαμε όλα και δείξαμε πως πρέπει να εκπροσωπούμε την ομάδα. Δείξαμε ότι είμαστε ανώτεροι και συνεχίζουμε».

Για το αν αυτές οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση για το πρωτάθλημα: «Φυσικά μας δίνουν παραπάνω ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Κάθε ματς είναι σημαντικό να κερδίζεις και να παίρνεις τρεις βαθμούς».

Για τα γκολ που βρίσκει ο ΠΑΟΚ από τον φορ: «Είμαι χαρούμενος για τον Γιακουμάκη. Μας βοηθάει πολύ και είναι σημαντικός. Ξέρει τι πρέπει να κάνει και τι θέλουμε να κάνει. Όλοι είμαστε ενωμένοι και δυνατοί. Όταν δίνουμε το καλύτερο που μπορούμε είμαστε οι καλύτεροι».

Για τον Τάισον: «Αυτή είναι η σχέση που υπάρχει στα αποδυτήρια. Χαιρόμαστε ο ένας για τον άλλον. Είναι εξίσου σημαντικός παίκτης, όπως όλοι. Μπαίνουμε μέσα να τα δώσουμε όλα».

Για το αν διαλέγει γκολ ή ασίστ: «Οτιδήποτε αρκεί να κερδίζω».

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμία ανησυχία για Ζίβκοβιτς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς υπέστη απλώς κράμπες στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Άρη και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός είναι πλήρως διαθέσιμος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στα επόμενα παιχνίδια.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη