ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Οριστική συμφωνία ΠΑΟΚ – Ζαφείρης
Όπως σας ενημέρωσε το PAOKDAY.gr από την Κυριακή, ο Χρήστος Ζαφείρης αποτελεί και επίσημα μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να έρχονται σε συμφωνία για την απόκτησή του. Ο Έλληνας μέσος θα παραμείνει στη Σλάβια Πράγας έως το τέλος Δεκεμβρίου 2025, προτού ενταχθεί στον Δικέφαλο από την 1η Ιανουαρίου 2026.
Ο ΠΑΟΚ είχε πιέσει για να κάνει δικό του τον παίκτη νωρίτερα, αλλά η Σλάβια ήταν ανυποχώρητη, επιμένοντας ότι ο Ζαφείρης θα παραμείνει στο ρόστερ της μέχρι το τέλος του έτους, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα της ομάδας της στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.
Η συμφωνία προβλέπει τετραετές συμβόλαιο για τον Έλληνα χαφ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του και αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό «όπλο» για τον ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια.
Με αυτή την εξέλιξη, το μεταγραφικό σίριαλ για τον Ζαφείρη φτάνει σε οριστικό τέλος, ενώ οι φίλοι του Δικεφάλου θα τον δουν να φορά τα «ασπρόμαυρα» από το νέο έτος.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μιχαηλίδης νοκ άουτ: Επιστροφή μετά το νέο έτος
Τα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν είναι ευχάριστα, καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα χρειαστεί να περάσει από αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο, κάτι που τον αφήνει εκτός δράσης για το προσεχές διάστημα.
Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Η προετοιμασία για τη μάχη με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται, με την τακτική να βρίσκεται στο προσκήνιο.
Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν το απόγευμα της Παρασκευής (05.12) στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε εκτός προπόνησης και θα υποβληθεί το Σάββατο (06.12) σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο.
Η ομάδα την παραμονή του αγώνα με τον Άρη θα προπονηθεί στις 16:45.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ούτε σήμερα ο Κωσταντέλιας
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Άρη (3/12, 21:30), με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να μην βρίσκεται ακόμη στο 100%.
Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις ενεργοποίησης και στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο επικεντρώθηκε στην τακτική της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.
Ο Κωνσταντέλιας πήρε μέρος σε κομμάτι του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια συνέχισε με ατομικές ασκήσεις στο γήπεδο, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.
Όπως συνηθίζεται το τελευταίο διάστημα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή, με όλους τους διαθέσιμους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα.
-
Απόψεις28-11-2025, 12:41Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το ματς της Βουλγαρίας σε «τελικό»
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
ΜΠΑΣΚΕΤ27-11-2025, 18:40Πρόταση του Μυστακίδη στον Χατζόπουλου για το νέο ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
Απόψεις28-11-2025, 12:36Η “Χ”άμενη ευκαιρία και ο κόμβος της Λειβαδειάς
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΜΠΑΣΚΕΤ27-11-2025, 12:38Στα χέρια του Αριστοτέλη Μυστακίδη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 16:37Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Τσιφτσής (pic)
-
PAOKDAY TV28-11-2025, 15:54Παπαντωνίου: “Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να μπει σε τροχιά οχτάδας, έλειψε ο Κωσταντέλιας” (vid)
