Οργανωτικός ανασχηματισμός στον ΠΑΟΚ – Προχωρούν οι δομικές αλλαγές

Ανάγνωση 2'

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Νίκος Σαββίδης, με την παρουσία του να σχετίζεται άμεσα με μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τον οργανισμό του ΠΑΟΚ – και ιδιαίτερα τις υποδομές, που αποτελούν κομβικό σημείο στον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα.

 

Παρότι δεν βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, τόσο ο Νίκος όσο και ο Γιώργος Σαββίδης έχουν ενεργό ρόλο στα εσωτερικά του συλλόγου. Η παρουσία και η ενασχόλησή τους είναι διαρκής, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις συμμετέχουν σε σημαντικές διεργασίες και αποφάσεις που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και τον συνολικό εκσυγχρονισμό της ΠΑΕ.

 

Ο Ιβάν Σαββίδης εχει ήδη προχωρήσει σε αλλαγές σε πολλά επίπεδα, ενώ συνεχίζει να δρομολογεί εξελίξεις με στόχο την αποτελεσματικότερη λειτουργία του οργανισμού, την ενίσχυση της ομάδας και – κυρίως – την προώθηση των έργων υποδομών που βρίσκονται σε φάση προετοιμασίας.

 

Στο προσκήνιο βρίσκονται οι νέες εγκαταστάσεις, η συνολική αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου, καθώς και η υλοποίηση του σχεδίου για το νέο γήπεδο της Τούμπας – ένα έργο-ορόσημο για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κάποιες κινήσεις έχουν ήδη γίνει σε όλα τα επίπεδα και το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις για τις επόμενες φάσεις του πλάνου. Το σίγουρο είναι πως στον ΠΑΟΚ παρατηρείται κινητικότητα, και αυτό δεν περνά απαρατήρητο, ειδικά με φόντο τη νέα σεζόν που απαιτεί ακόμη υψηλότερα στάνταρ σε όλους τους τομείς.

 

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο