Ώρα αποχαιρετισμού για ΠΑΟΚ και Χατζηισαΐα

PAOKDAY
Ανάγνωση 2'

O Δημήτρης Χατζηισαΐας υπέγραψε συμβόλαιο με την Ρίζερσπορ και αποχωρεί από την Τούμπα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην τον ξεχνάει και με ανακοίνωση της να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας ήρθε τον ΠΑΟΚ τον Γενάρη του 2016 με μεταγραφή από τον Πανιώνιο. Παρέμεινε στην ομάδα για ενάμιση χρόνο παίζοντας σε 10 παιχνίδια και σκόραρε ένα γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για δύο σεζόν ως δανεικός στον Ατρόμητο.

Το φετινό καλοκαίρι συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας και λίγο πριν αυτή ολοκληρωθεί ο Χατζηισαΐας παίρνει μεταγραφή στη Ρίζερσπορ.

Ευχαριστούμε Δημήτρη και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας σου!»

Από την πλευρά του ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είπε “αντίο” στους νταμπλούχους Ελλάδος με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό facebook.

Aναλυτικά τα όσα έγραψε: 

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν από 22 χρόνια,όταν ο Πατερας μου με πήγε στην θύρα 4 όπου και μαγευτικά και έγινα ΠΑΟΚ πηγαίνοντας μαζί του κάθε Κυριακή στο γήπεδο και με κοινό μας στόχο και όνειρο μια μέρα να αγωνιστώ με τον ασπρόμαυρο δικέφαλο στο στήθος έφτασε η ώρα να κάνει μια μικρή παύση…θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένεια Του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τους κύριο Ιβαν Σαββιδη και τον γιο του Γιώργη που μου έκαναν την τιμή να κάνω ένα παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα..όλους με τους οποίος συνεργάστηκα στην ομάδα από τους φροντιστές και τους συμπαίκτες μου έως τα παιδιά που δουλεύουν στα γραφεία…όσο για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και για όλη την υποστήριξη προς το πρόσωπο μου το ευχαριστώ είναι λίγο…ξεκίνησα ένας από εσάς στην θύρα 4 και παραμένω ένας που θα περιμένει πριν από κάθε αγώνα να ακούσει το τύμπανο….ΠΑΟΚ…ΠΑΟΚ…..ΠΑΟΚ….
Σας ευχαριστώ..

Elabet
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο