ΜΠΑΣΚΕΤ
Ολοκληρώθηκε η αποστολή εγγράφων για τον οικονομικό έλεγχο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι έχει ολοκληρωθεί η αποστολή όλων των απαραίτητων εγγράφων προς την εταιρία ορκωτών ελεγκτών, η οποία θα διενεργήσει τον οικονομικό και φορολογικό έλεγχο της εταιρίας για λογαριασμό του κ. Αριστοτέλη Μυστακίδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ό,τι ολοκληρώθηκε η αποστολή όλων των εγγράφων που ζητήθηκαν από την εταιρία ορκωτών ελεγκτών, που θα διενεργήσει τον οικονομικό και φορολογικό έλεγχο της ΚΑΕ, για λογαριασμό του κ. Αριστοτέλη Μυστακίδη. Από τις 22 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία άνοιξε την πλατφόρμα η εταιρία των ορκωτών λογιστών, έχουν αποσταλεί περισσότερα από 1.000 αρχεία, προκειμένου ο οικονομικός έλεγχος να πραγματοποιηθεί με τον πλέον άρτιο και αποτελεσματικό τρόπο. Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη και ο νομικός έλεγχος, από τις νομικές υπηρεσίες που εκπροσωπούν τις δύο πλευρές. Αντιλαμβανόμαστε την απολύτως λογική επιθυμία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για πληροφόρηση. Προς αυτήν την κατεύθυνση καταβάλλεται προσπάθεια ώστε η ενημέρωση να είναι λιτή, ουσιαστική και έγκυρη.»
ΜΠΑΣΚΕΤ
Διοίκηση Πρωτοδικείου μέχρι την ΓΣ των μετόχων της ΚΑΕ και ορισμός νέας στις 17 Δεκεμβρίου
Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε σήμερα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ανακοινώθηκε η νέα διοίκηση Πρωτοδικείου, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα σε αυτή τη μεταβατική φάση.
Η προσωρινή διοίκηση θα διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της ομάδας μέχρι τη γενική συνέλευση της 17ης Δεκεμβρίου, όπου προβλέπεται να πραγματοποιηθεί ο ορισμός και η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου..
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ορίστηκε νέα Διοίκηση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ από το πρωτοδικείο – Αυτό είναι το νέο ΔΣ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως με ροσωρινή Διαταγή του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, ορίστηκε από σήμερα η νέα προσωρινή Διοίκηση, με σκοπό τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της KAE. Συγκεκριμένα στην διοίκηση συμμετέχουν οι Βεζυρτζής,Πετμεζάς και Τσακμακάς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι, με την από 3.12.2025 και ΓΑΚ/ΕΑΚ 67519/46506/2025 Απόφαση-Προσωρινή Διαταγή της κας Προέδρου Πρωτοδικών του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, ορίστηκε από σήμερα η νέα προσωρινή Διοίκηση, με σκοπό τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της KAE.
Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, η προσωρινή Διοίκηση συγκροτείται ως εξής:
Πρόεδρος: Νικόλαος Βεζυρτζής
Αναπληρωτής Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Ιωάννης Πετμεζάς
Μέλος: Ευάγγελος Τσακμακάς
Η νέα Διοίκηση αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά της και δεσμεύεται να εργαστεί με διαφάνεια, υπευθυνότητα και συνέπεια για την ομαλή λειτουργία της ομάδας, καθώς και για την απρόσκοπτη συνέχιση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.
-
Απόψεις28-11-2025, 12:41Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το ματς της Βουλγαρίας σε «τελικό»
-
Απόψεις25-11-2025, 11:32Ο λύκος κι αν εγέρασε…
-
Απόψεις28-11-2025, 12:36Η “Χ”άμενη ευκαιρία και ο κόμβος της Λειβαδειάς
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
ΜΠΑΣΚΕΤ27-11-2025, 18:40Πρόταση του Μυστακίδη στον Χατζόπουλου για το νέο ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ25-11-2025, 15:11Νέα Τούμπα: Δεν υπάρχει κίνδυνος ανάκλησης της παραχώρησης της έκτασης από το ΤΕΘΑΑ
-
ΜΠΑΣΚΕΤ27-11-2025, 12:38Στα χέρια του Αριστοτέλη Μυστακίδη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ
