Οι πιθανές επιλογές των Γκαρσία και Ράσταβατς

PAOKDAY
Ανάγνωση 2'

Σήμερα ο ΠΑΟΚ έχει ένα δύσκολο έργο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης που έχουμε δει αρκετές φορές τον δικέφαλο να αφήνει βαθμούς στην Τρίπολη.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να γυρίσει στο 4-2-3-1. Ο Αλέξανδρος Πασχαλακης φαίνεται κα έχει κερδίσει τη θέση κάτω από τα δοκάρια μετά και την καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται εκτός απροόπτου από τον Ινγκανσον και τον Κρεσπο δεδομένου τον τραυματισμό τελευταίας στιγμής του Βαρελα. Στο αριστερό άκρο της άμυνας δεν θα είναι κανένας άλλος από τον Ραχμαν Μπάμπα. Στο δεξί άκρο της άμυνας ωστόσο είναι ένα ερωτηματικό για το αν θα ξεκινήσει ο Βιεϊρίνια η Ροντριγκο. Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ ταλαιπωρήθηκε από ένα μικρό τραυματισμό μέσα στη βδομάδα αλλά δεν ήταν κάτι ανησυχητικό. Ο Σβαμπ με τον Ντάγκλας Αουγκουστο θα είναι στο κέντρο του ΠΑΟΚ ενώ δεν αποκαλείται να δούμε και τον Τσιγγαρα ως παρτενέρ του Σβαμπ. Η 3αδα που θα συνδέει την μεσαία γραμμή με την επίθεση θα αποτελείται από τον Α. Ζιβκοβιτς τον Τζολη και τον Αμρ Ουαρντα. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης ο Μικαελ Κρμεντσικ έχεις να πολύ μικρό προβάδισμα έναντι του Κάρολ Σφιντερσκι ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και ο Πολωνός.

Η πιθανή 11άδα που αναμένεται να παραταχθεί απέναντι στον «δικέφαλο» από τον Ρασταβατς του Αστέρα Τρίπολης είναι η εξής: Ο Παπαδόπουλος κάτω από την εστία, δεξιά ο Κώτσιρας, αριστερά ο Αλβάρες και στο κέντρο της άμυνας οι Καστάνιο και Σουάρεθ. Στα χαφ, το δίδυμο θα αποτελέσουν οι Βαλιέντε και Μουνάφο. Μπροστά τους θα βρίσκονται οι Σίτο, Λουίς Φερνάντεθ και Ριέρα, με τον Μπαράλες να πλαισιώνει την κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Χριστόπουλος, Λέο Τιλίκα, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Γκόμες, Κρέσπι και Αλί Μπαμπά.

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο