Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τα Play Off του Champions League, μετά από μια δραματική ήττα με 3-4 στην παράταση από τη Μάλμε. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 3-2 στο ημίχρονο, οι Σουηδοί ισοφάρισαν στο 90+6′ και πήγαν το ματς στην παράταση, όπου ο Κρίστιανσεν πέτυχε το νικητήριο γκολ.
Η Μάλμε άνοιξε το σκορ με τον Νανάσι στο 10ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 21′ με τον Τάισον από φάουλ, ενώ ο Κουλιεράκης έκανε το 2-1 στο 43’ με ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ.
Ο Νανάσι ισοφάρισε ξανά στο 45’, αλλά ο Αντρίγια έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ με 3-2 στο 45+3′. Η Μάλμε ισοφάρισε στο 90+6′ με αυτογκόλ του Καμαρά μετά από κόντρα στον Ζέρεστρομ, στέλνοντας το ματς στην παράταση, όπου ο Κρίστιανσεν διαμόρφωσε το τελικό 3-4 στο 99’.


