Η ζωή είναι σκληρή όπως και ο πρωταθλητισμός και σε αρκετές περιπτώσεις καλείσαι να αποφασίσεις αφήνοντας στην άκρη τους συναισθηματισμούς προκειμένου να πετύχεις τον στόχο.
Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Ιβάν Σαββίδης ο στόχος ήταν ένας και ξεκάθαρος η κορυφή.
Στην πορεία όλων αυτών των ετών πήρε πάρα πολλές αποφάσεις και κάποιες από αυτές είχαν έντονο το συναισθηματικό στοιχείο γεγονός του έδωσε σημαντικά μαθήματα για τη συνέχεια.
Ο πρωταθλητισμός είναι σκληρός και χρειάζεσαι να πάρεις σκληρές αποφάσεις διαλέγοντας αυτούς που το ποσοστό λάθος είναι μικρότερο.
Στην προκειμένη περίπτωση στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης επέλεξε τον μπαρουτοκαπνισμενο, Ραζβάν Λουτσέσκου από τον νέο Πάμπλο Γκαρσία.
Αυτή ήταν η απόφασή του και θα πρέπει όλοι να την σεβαστούν δεδομένου πως ο στόχος όλων είναι η ανάπτυξη του συλλόγου και η κατάκτηση τίτλων.


