Ο δικέφαλος του Βορρά για ένα ακόμα ματς (τέταρτο συνεχόμενο) δε κέρδισε και βρίσκεται σε συνεχή δοκιμασία. Αυτή τη φορά δεν είδαμε τη δυσκολία στο σκοράρισμα αλλά την αδυναμία να «κλειδώσει» ένα ματς στο οποίο προηγήθηκε με 1-3 της τελευταίας ομάδας του βαθμολογικού πίνακα.
Ήταν δεδομένο πως το παιχνίδι στην Τρίπολη ακόμα και αν ο Αστέρας ήταν στον πάτο της βαθμολογίας ήταν δύσκολο. Διαχρονικά τα ματς Αστέρας Τρίπολης ΠΑΟΚ είναι επικίνδυνα και κρύβουν ιδιαίτερες συγκινήσεις. Αυτό ακριβώς συνέβη και χθες το βράδυ. Η ομάδα του Λουτσεσκου μπήκε μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο , δέχθηκε γκολ , όμως στη συνέχεια αντέδρασε και σε ένα 20λεπτο σημείωσε τρία τέρματα. Ολα έδειχναν ότι οι Θεσσαλονικείς θα φτάσουν στη νίκη , μέχρι που στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου αντί οι παίκτες του ΠΑΟΚ να «φάνε» τη μπάλα , δέχονται ένα γκολ και το σκορ γίνεται 2-3. Αυτο το γκολ ήταν μια μαχαιριά για τους παίκτες του δικεφάλου πόσω μάλλον όταν δεν βρίσκονται και σε καλή ψυχολογική και πνευματική κατάσταση.
Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο έχασε το μυαλό του , ήταν φοβικός και μπερδεμένος όσον αφορά το πλάνο του. Δεν ήξερε αν ήθελε να επιτεθεί ή να χαμηλώσει το ρυθμό και να ελέγξει το παιχνίδι. Και κάπως έτσι την πάτησε. Στις δύσκολες στιγμές του αγώνα έδειξε πως δεν είναι σκληρός και πως του λείπει το μέταλλο. Οι ποδοσφαιριστές έχαναν προσωπικές μονομαχίες , έκαναν πολλά ατομικά λάθη και φέρονταν με μεγάλη επιπολαιότητα στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από όλα αυτά τιμωρήθηκαν για το τελικό 3-3.
Ο δικέφαλος στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ηττήθηκε. Μπορεί να πήρε ένα βαθμό αλλά ο τρόπος που εξελίχθηκε το παιχνίδι στα δικά μου μάτια είναι ήττα. Είναι ήττα ψυχολογίας και έλλειψης συγκέντρωσης, αυτοπεποίθησης. Από δω κ πέρα οι αγώνες που ακολουθούν είναι κρίσιμοι , απαιτητικοί και ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλο δρόμο από το να κερδίσει. Ειναι πολλά τα τέσσερα συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη για μια ομάδα του βεληνεκούς του ΠΑΟΚ. Η ομάδα ταξιδεύει την Πέμπτη στο Βίγκο να αντιμετωπίσει τη Θελτα και την Κυριακή υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ο ΠΑΟΚ αν θέλει να είναι διεκδικητής του τίτλου πρέπει να κερδίσει τον Ολυμπιακό! Εχει πολύ μεγάλη ανάγκη να πάρει ένα μεγάλο ματς και να διώξει την αμφιβολία που έχει δημιουργήσει σε όλους.
Τέλος , είναι το δεύτερο σερί ματς που ο Ιβανουσετς δείχνει ποιότητα στις επαφές του με τη μπάλα και ίσως αξίζει περισσότερα λεπτά συμμετοχής.
Με καθαρό μυαλό και ψυχραιμία οι ιθύνοντες της ομάδας καλούνται να βρουν τις λύσεις πριν να είναι πολύ αργά και χαθούν οι στόχοι της χρονιάς από πολύ νωρίς. Ο οργανισμός οφείλει να αντιδράσει και οι παίκτες να βρουν τους εαυτούς τους και να αποδώσουν στον αγωνιστικό χώρο αυτό που μπορούν καθώς το ρόστερ του δικεφάλου δεν είναι δομημένο όντας στη μετριότητα.


