Ο Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη και τα 9 μεγάλα projects

PAOKDAY
Ανάγνωση 2'

Tην πορεία των εννέα μεγάλων αναπτυξιακών projects της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας- ξεκινώντας από το Λιμάνι, τη ΔΕΘ και φθάνοντας στην σύνδεση των καθέτων αξόνων της Εγνατίας, Θεσσαλονίκη – Έδεσσα και Αμφίπολη – Δράμα, θα συζητήσει σε συσκέψεις με τους εκπροσώπους φορέων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, σε ΥΜΑΘ.

Ο πρωθυπουργός θα αφιχθεί περί τις 11:30 στο ΥΜΑΘ και  θα συναντήσει αρχικά τους βουλευτές Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τους παραγωγικούς και τους επιστημονικούς φορείς της πόλης, που θα διαρκέσουν έως τις 3 μ.μ.

Η έλευση του πρωθυπουργού, γίνεται λίγες ημέρες πριν την άνοδό του στη Θεσσαλονίκη, το διήμερο 12 και 13 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum, που φέτος, λόγω covid-19, διοργανώνεται στη θέση της ματαιωθήσας 85ης ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος της κυβέρνησης θα ζητήσει αναλυτική ενημέρωση για τα μεγάλα έργα της πόλης και συγκεκριμένα για τα εξής εννέα: Μετρό, ΟΑΣΘ, Ανάπλαση ΔΕΘ, Λιμάνι, Ανάπλαση Γηπέδου ΠΑΟΚ, Thess INTEC, Στρατόπεδο Παύλου Μελά, Εσωτερική Περιφερειακή /fly over, οδικοί άξονες Θεσσαλονίκη- Έδεσσα και Αμφίπολη – Δράμα.

Η ενημέρωση για τα παραπάνω θέματα- έργα, θα γίνει από τους επικεφαλής των εταιρειών και φορέων που τα διαχειρίζονται, αμέσως μετά τη συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς, δηλαδή τις διοικήσεις Επιμελητηρίων και Συνδέσμων Επιχειρηματιών.

πηγή:grtimes.gr

Elabet
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο