ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ο Λουτσέσκου μπορεί να μην είπε όνομα αλλά φωτογράφισε τον Βιερίνια
Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του OPEN παραδέχθηκε πως ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του, αλλά είναι κοινό μυστικό πως στα όσα είπε φωτογράφιζε την περίπτωση του Αντελίνο Βιερίνια.
«Σκέφτομαι αυτήν την περίοδο να φέρω έναν παίκτη που έπαιζε στον ΠΑΟΚ, γιατί έχει λήξει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και σταμάτησε η επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οπότε τον χρειάζομαι, τον χρειάζομαι για την προσωπικότητά του, για την ποιότητά του και γιατί μπορεί να παίξει σε 4 θέσεις. Νομίζω ότι η υπόθεση μεταξύ εκείνου και του ΠΑΟΚ έχει κλείσει. Πιθανόν θα έχω μια συζήτηση και θα προσπαθήσω να τον φέρω αν και δεν θέλω να πω το όνομά του τώρα», ήταν τα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κ17: Πλημμύρισε το γήπεδο στο Φίλυρο – Αναβλήθηκε το ντέρμπι Άρη–ΠΑΟΚ
Η κακοκαιρία Byron προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στο Φίλυρο, όπου το δημοτικό γήπεδο πλημμύρισε μέσα σε λίγα λεπτά, μετατρεπόμενο σε… «πισίνα».
Η συνεχής βροχόπτωση στα βόρεια της Θεσσαλονίκης οδήγησε στην αναβολή του προγραμματισμένου ντέρμπι Κ17 Άρη–ΠΑΟΚ, που μετατίθεται για αύριο (7/12) στις 15:00.
Παράλληλα, θεωρείται πολύ πιθανό να μετατεθεί και ο αγώνας της Κ15, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για σήμερα το απόγευμα.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μιχαηλίδης νοκ άουτ: Επιστροφή μετά το νέο έτος
Τα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν είναι ευχάριστα, καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα χρειαστεί να περάσει από αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο, κάτι που τον αφήνει εκτός δράσης για το προσεχές διάστημα.
Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Η προετοιμασία για τη μάχη με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται, με την τακτική να βρίσκεται στο προσκήνιο.
Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν το απόγευμα της Παρασκευής (05.12) στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε εκτός προπόνησης και θα υποβληθεί το Σάββατο (06.12) σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο.
Η ομάδα την παραμονή του αγώνα με τον Άρη θα προπονηθεί στις 16:45.
-
Απόψεις28-11-2025, 12:41Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το ματς της Βουλγαρίας σε «τελικό»
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
Απόψεις28-11-2025, 12:36Η “Χ”άμενη ευκαιρία και ο κόμβος της Λειβαδειάς
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 16:37Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Τσιφτσής (pic)
-
PAOKDAY TV28-11-2025, 15:54Παπαντωνίου: “Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να μπει σε τροχιά οχτάδας, έλειψε ο Κωσταντέλιας” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 13:40Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «προστάτεψε» τον έξαλλο Λουτσέσκου
-
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ02-12-2025, 23:12Τρομερή εμφάνιση και πρόκριση στον ημιτελικό
