Ο Καρυπίδης στο μνήμα του αδικοχαμένου Νάσου – Το μήνυμα της αδερφής του και το ευχαριστώ του ΠΑΟΚ (pics)

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

O διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, Χρήστος Καρυπίδης στο πλαίσιο της χειμερινής προετοιμασίας στην Κύπρο, επισκέφθηκε τον πατέρα του αδικοχαμένου Νάσου και του δώρισε μια φανέλα. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν όλοι μαζί με παιδιά απο τον σύνδεσμο της Πάφου τα μνήματα.Επίσης ο Χρήστος Καρυπίδης προσκάλεσε την οικογένεια του Νάσου στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Με την αδερφή του Νάσου με μήνυμα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ευχαρίστησε τους ανθρώπους του “Δικεφάλου του Βορρά” που βρέθηκαν στο μνήμα προκειμένου να αφήσουν λουλούδια .

 

Αναλυτικά το μήνυμα της αδερφής του Νάσου: 

 

«Κάθε φορά που έρχεστε, μας συγκινείτε ακόμη περισσότερο. Μας κάνετε πραγματικά να νιώθουμε αυτό που λέτε: Πως είμαστε οικογένειά σας και πως ο Νάσος είναι πλέον αδερφός σας. Πάντα θα λέω πως ένα ευχαριστώ είναι λίγο για σας που δεν ξεχάσατε ποτέ τον Νάσο μας, οπουδήποτε κι αν πάτε. Μας σταθήκατε και μας στέκεστε όσο κανένας άλλος. Σας ευχαριστώ για όλα, είμαι περήφανη που ο Νάσος μας ήταν και είναι ΠΑΟΚ…».

 

Δείτε της φωτογραφίες: 

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο