Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ντου” εκατό κουκουλοφόρων σε αγώνα του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης στη Θέρμη

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκαν το απόγευμα της Κυριακής παίκτες και παράγοντες της ομάδας του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης, η οποία αποτελείται από αθλητές ηλικίας κάτω των 17 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η επίθεση σημειώθηκε πέντε λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου της φιλικής αναμέτρησης της ομάδας του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης με την ομάδα του Ποντιακού Πολυδενδρίου, στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΤΕΦΑΑ, στις εγκαταστάσεις της Θέρμης. Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι η έδρα του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης.

Περίπου εκατό άτομα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και αφαίρεσαν τις μπλούζες των αθλητών του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια έγραψαν συνθήματα σε χώρους του γηπέδου.

Παράγοντες του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης δήλωσαν στην Αστυνομία ότι κάποιοι από τους δράστες χειροδίκησαν σε βάρος του υπευθύνου της ομάδας και του γιου του.

Για το περιστατικό υποβλήθηκε μήνυση και διεξάγεται προανάκριση από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

thestival.gr

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ17: Πλημμύρισε το γήπεδο στο Φίλυρο – Αναβλήθηκε το ντέρμπι Άρη–ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Η  κακοκαιρία Byron προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στο Φίλυρο, όπου το δημοτικό γήπεδο πλημμύρισε μέσα σε λίγα λεπτά, μετατρεπόμενο σε… «πισίνα».

Η συνεχής βροχόπτωση στα βόρεια της Θεσσαλονίκης οδήγησε στην αναβολή του προγραμματισμένου ντέρμπι Κ17 Άρη–ΠΑΟΚ, που μετατίθεται για αύριο (7/12) στις 15:00.

Παράλληλα, θεωρείται πολύ πιθανό να μετατεθεί και ο αγώνας της Κ15, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για σήμερα το απόγευμα.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιχαηλίδης νοκ άουτ: Επιστροφή μετά το νέο έτος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Τα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν είναι ευχάριστα, καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα χρειαστεί να περάσει από αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο, κάτι που τον αφήνει εκτός δράσης για το προσεχές διάστημα.

Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία για τη μάχη με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται, με την τακτική να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν το απόγευμα της Παρασκευής (05.12) στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο  Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο  Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο  Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε εκτός προπόνησης και θα υποβληθεί το Σάββατο (06.12) σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο.

Η ομάδα την παραμονή του αγώνα με τον Άρη θα προπονηθεί στις 16:45.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη