Ντοκιμαντέρ Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο για τον ΠΑΟΚ: Ατάκες Λουτσέσκου, Βρύζα, Βιεϊρίνια και Μεϊτέ στο πρώτο trailer (vid)

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της επετειακής χρονιάς των 100 χρόνων του συλλόγου. Η δημοσιογραφική ομάδα του Ντι Μάρτζιο ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να δημιουργήσει ένα αφιέρωμα με συνεντεύξεις από σημαντικές προσωπικότητες των «ασπρόμαυρων».

Το trailer περιλαμβάνει ατάκες από παίκτες, προπονητές και στελέχη της ομάδας, πολλοί από τους οποίους έχουν ιταλικές ρίζες ή εμπειρία στα ιταλικά γήπεδα, όπως οι Ζήσης Βρύζας, Πάολο Καστορίνα, οι Σουαλιχό Μεϊτέ, Αλεσάντρο Μπιάνκο και Αλεσάντρο Βολιάκο.

Ξεχωριστή αναφορά γίνεται στις δηλώσεις του προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου σε άπταιστα ιταλικά, καθώς και της CEO του ΠΑΟΚ, Μαρία Γκοντσάρεβα. Με τη χαρακτηριστική φράση «όταν ο πολιτισμός συναντά το πάθος», το trailer δίνει μια πρώτη γεύση από το ντοκιμαντέρ, που θα κυκλοφορήσει σύντομα στο YouTube.

Δείτε το βίντεο:

 

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο