Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, επικρατώντας της Αναγέννησης Άρτας με 33-24, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.
Δυναμικά ξεκίνησε ο Δικέφαλος στο παιχνίδι, έχοντας και την Καπρινιώτη σε πολύ καλή μέρα. Οι «ασπρόμαυρες» περιόρισαν επιθετικά τις φιλοξενούμενες, παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα, 4-1, το οποίο συνέχισαν να επεκτείνουν με όμορφο χάντμπολ, 11-6. Το τέμπο του αγώνα συνέχιζε να είναι υψηλό, κάτι το οποίο βόλευε τις παίκτριες του Δικεφάλου, οι οποίες πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενες στο σκορ με 18-10.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ mαteco δεν άφησε το πόδι από το «γκάζι», ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον ρυθμό του παιχνιδιού, κάτι το οποίο του έδωσε από νωρίς διψήφιο προβάδισμα, 24-14. Ο Δημήτρης Πελεκίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, με την διαφορά να ήταν συνεχώς σε διψήφια επίπεδα, 32-22. Η εικόνα στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε, με τον ΠΑΟΚ mαteco να παίρνει τη νίκη με 33-24.
acpaok.gr


