Μπράντον Τόμας: “Tο Europa League ειναι μια εξαιρετική προοπτική για το κλαμπ”

PAOKDAY
Ανάγνωση 5'

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ,Μπράντον Τόμας  στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την πρώτη «μάχη» με την Σάμροκ Ρόβερς στο γήπεδο της Τούμπας έθεσε ως ξεκάθαρο στόχο την πρόκριση στο League stage του Europa League.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε : 

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα κυρίως ψυχολογικά και πως αντιμετωπίζει το παιχνίδι με την Σάμροκ: «Η ομάδα ειναι πολύ καλά, όλοι οι παίκτες, όλη η πόλη θέλαμε να πάμε στο Champions League αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Υπάρχει μια απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό αλλά και το Europa League ειναι μια εξαιρετική προοπτική για το κλαμπ, που ειναι μια διοργάνωση με μεγάλες ομάδες. Πρέπει να διατηρήσουμε την φιλοδοξία μας και τα όνειρά μας. Μετά είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι που τελικά το κερδίσαμε και τώρα πρέπει να ειμαστε έτοιμοι για τη νίκη για κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Europa League. Η ομάδα θα ειναι έτοιμη για να παίξει σε υψηλό επίπεδο και στο αυριανό παιχνίδι».

Για το αν ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε φάση αναδόμησης παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες είναι σχεδόν ίδιοι με περσι: «Η προηγούμενη χρονιά ήταν εξαιρετική για εμάς και φέτος στα πρώτα ματς κάναμε κάποια λάθη. Έχουμε την ίδια λογική σε φάση άμυνας, ακόμα και με τα αυτά τα λάθη που ειναι κάπως φυσιολογικό για την αρχή μιας νέας σεζόν. Οι καινούργιοι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, στα όσα ζητάει ο προπονητής. Είναι η αλήθεια οτι εμένα προσωπικά μου αρέσει να πιέζω τον αντίπαλο ψηλά και να τρέχω για να κλέψουμε την μπάλα, αλλά ο κάθε παίκτης είναι με το δικό του διαφορετικό στυλ. Θα χρειαστεί κάποιος χρόνος, γιατί υπάρχουν παίκτες που είναι μαζί μας 2-3 εβδομάδες. Έχουν έρθει παίκτες με ποιότητα και θα μας βοηθήσουν, με την πάροδο του χρόνου θα γινόμαστε καλύτεροι. Ειμαι σίγουρος ότι θα γινει ξανά μια καλή ομάδα και θα τα πάμε καλά και φέτος».

Για την Σάμροκ Ροβερς: «Για να είμαι ειλικρινής, έχω δει όσα μας έδειξε ο προπονητής. Παίζουν πιο άμεσο ποδόσφαιρο, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σίγουρα. Για να βρίσκονται εδώ σημαίνει ότι ειναι μια καλή ομάδα. Πρέπει εμείς να δουμε πρώτα τον εαυτό μας, να είμαστε 110% έτοιμοι και να μπούμε στο γήπεδο για να πάρουμε την νίκη. Ειναι μια κλασική βρετανική ομάδα και γνωρίζουμε όλοι ότι θα ειναι μια δύσκολη αναμέτρηση».

Για την έλευση του Τσάλοφ και του Τισουντάλι στην ομάδα που παίζουν και αυτοι στην επίθεση: «Πάντα το λέω ότι όσοι παίκτες έρχονται στον ΠΑΟΚ βοηθούν για να ανέβει ο ανταγωνισμός. Είναι ποιοτικοί παίκτες. Μου αρέσει να υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός στην ομάδα, όσο πιο καλός ανταγωνισμός υπάρχει, τόσο καλύτερα θα πάει η ομάδα. Γνωρίζετε ποιος ειμαι και ξέρετε οτι δύο χρόνια εδώ παίζω μόνο για την ομάδα. Έχω σκοράρει κάποια γκολ, συνολικά 24 γκολ όσο είμαι εδώ, δεν είμαι μόνο για να… τρέχω. Είναι δυο παίκτες με μεγάλη ποιότητα και κυρίως είναι πολύ καλά παιδιά, οι πρώτες επαφές μας αυτό μου έδειξαν. Είμαι σίγουρος ότι θα ανεβάσουν το λέβελ ποιότητας στην ομάδα και θα ενταχθούν άμεσα για να μας βοηθήσουν σε όλα τα επίπεδα».

Για την μεταγραφή του Κουλιεράκη στην Βόλφσμπουργκ: «Πρώτα απ’ όλα του εύχομαι να είναι τυχερός, να είναι υγιής που ειναι και το πιο σημαντικό για όλους τους παίκτες. Ειμαι χαρούμενος για την μεταγραφή του, αλλά ταυτόχρονα ειναι στεναχωρημένος που χάνουμε έναν τέτοιο παίκτη, ένα παιδί πολύ ταπεινό που έκανε πολλά πράγματα στο γήπεδο, υπάρχουν αποχωρήσεις και πρέπει να προχωράμε μπροστά. Είναι μια πολύ σημαντική και για τον «Κούλιε» και για τον σύλλογο γενικότερα. Ήταν πολύ σημαντικός για την μάδα, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ξεκινήσαμε μαζί στην ομάδα, εγώ ως μεταγραφή, αυτός ως άνοδο από την δεύτερη ομάδα. Έχει μπροστά του μια εξαιρετική προοπτική στο πρωτάθλημα που θα πάει. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

banner
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο