Mπαλτάκος για το «επεισόδιο» με τον Μαρινάκη

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

O πρόεδρος της ΕΠΟ,Τάκης Μπαλτάκος μίλησε στον LIBERO 107,4fm και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο «επεισόδιο» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό ο πρόεδρος της ΕΠΟ σημείωσε τα εξής: 

«Όταν ξεκίνησε η συνεδρίαση έκανα δήλωση πως δεν έχω καμία σχέση με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου και πως ευθύνεται η ΚΕΔ. Όλα αυτά που γίνονται εδώ δεν αρέσουν στην UEFA.

Μιλούσε ο Μαρινάκης με τηλεδιάσκεψη όπως όλοι, όχι με τηλέφωνο. Θα σας απαντήσω με μία φράση που λένε στον στρατό: «αξιωματικός που φωνάζει φοβάται τους στρατιώτες». Εγώ δε φωνάζω, αυτή είναι η απάντηση. Αυτό τα λέει όλα. Είμαι δικηγόρος μια ζωή στα δικαστήρια είμαι συνηθισμένος στις κόντρες. Εμένα δε με απασχολούν οι κόντρες. Γενικά κερδίζει όποιος κρατάει το ρυθμό του, αν μπεις στο ρυθμό του άλλου θα χάσεις».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο