Μόνος πρώτος κόντρα σε διαιτητές και VARίστες

PAOKDAY
Ανάγνωση 3'

Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Εδώ είμαστε πάλι, δύο ημέρες μετά το εκτός έδρας 4-1 απέναντι στο Βόλο. Άνετο θα έλεγα, αλλά για να μπορώ να το γράφω αυτό Δευτέρα πρωί, χρειάστηκε ο Άγιος Κοτάρσκι στο 3ο λεπτό.

Βλέπετε, χρειάζεται να έχεις καλό τερματοφύλακα, όταν το παιχνίδι δεν είναι… 11 vs 11. Από το σπίτι μου πήρα την καλύτερη ανατροφή, μου έμαθαν να δίνω ελαφρυντικά στους ανθρώπους, να κατανοώ μία λάθος απόφασή τους. Οπότε, ας μην τα βάλω με τον Τσαγκαράκη. Ο Κουμπαράκης στο VAR θα μας εξηγήσει τι είδε; Θα μας εξηγήσει γιατί δεν κάλεσε τον Τσαγκαράκη; Εάν δεν δοθεί απάντηση σαφής, τότε δύο πιθανότητες θα υπάρχουν:

  • Είτε είναι επικίνδυνοι
  • Είτε είναι παντελώς άσχετοι

Και τα δύο δεν συγχωρούνται και θα πρέπει να τιμωρηθούν ΑΜΕΣΑ. Τη μεγάλη ευθύνη την έχει ο Κουμπαράκης. Όμως, και ο Τσαγκαράκης αφήνει τη φάση, μπας και μπει γκολ το δεύτερο σουτ και όταν βλέπει πως -και αυτό- το βγάζει ο Κοτάρσκι, γυρνάει τη φάση πίσω και δίνει το αδιανόητο. Ακόμη ένα πρωτάθλημα που θα πρέπει να τα βάλει με Θεούς και δαίμονες ο Ραζβάν και οι ποδοσφαιριστές του.

Για το αγωνιστικό, θα αρκεστώ πως ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός. Περιμένω να ανεβάσουν στροφές Κόλει και Μπακαγιόκο, περιμένω να ανοίξει κι άλλο το ροτέσιον για να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Γκόμεζ, ενώ με αφήνει χαρούμενο η εμφάνιση του Τομας Μουργκ, ο οποίος δείχνει πως είναι «μανούλα» για τέτοιες αναμετρήσεις. Ευδιάθετος, συμμετοχικός, γενικώς έδειξε τον ποδοσφαιριστή που έκανε τον Λουτσέσκου να εισηγηθεί την ανανέωση του συμβολαίου του Αυστριακού.

Συμμετοχικός και λειτουργικός έδειξε και ο Τισουντάλι, έδωσε την ασίστ, του έλλειψε όμως το γκολ. Ένα γκολ που βρήκε βέβαια ο Τσαλόφ, έστω και με κάμποση δόση τύχης. Ελπίζω ο Ρώσος να χαλαρώσει κάπως μετά από την απρόσμενη χαρά που του δόθηκε.

Next stop Πόλη. Πιθανότατα θα είμαι εκεί για το PAOKDAY.gr, υπάρχει ωστόσο μία μικρή εκκρεμότητα ακόμη. Εφόσον βρεθώ εκεί, θα έχετε πλήρη ενημέρωση από την Τουρκία. Game by game προχωράμε!

ΥΓ. Τυχερός ο Παναθηναϊκός, πήρε παράταση ζωής ο Αλόνσο. Δύσκολα τα πράγματα στον Ολυμπιακό, εμφανής η απώλεια τον Φορτούνη-Ποντένσε, αλλά και των Γιόβετιτς-Όρτα. Οι δύο τελευταίοι έδιναν πολύτιμες λύσεις προερχόμενοι από τον πάγκο. Ποιοτικοί ρολίστες. Η ΑΕΚ δε έχασε πάλι βαθμούς κόντρα σε βατό αντίπαλο. Αυτή τη φορά 0-0 με την Καλλιθέα και ακολουθεί το ΑΕΚ-Παναθηναϊκό. Ιδανική η ισοπαλία για εμάς… Πρώτα όμως η «Γαλατά»!

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο