Την πρώτη ισοπαλία της σεζόν πήρε σήμερα ο Θεσπρωτός, που παρέμεινε αήττητος στην Ηγουμενίτσα, μετά το 1-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ Β. Για τον Δικέφαλο, που επέστρεψε στα γκολ μετά από δύο αγώνες επιθετικής δυστοκίας, ήταν η τέταρτη ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα, που τον διατηρεί στη μέση της βαθμολογίας.
Μετά το άνευρο πρώτο ημίχρονο, η ιστορία γράφτηκε μεταξύ 50ού και 55ου λεπτού: ο Θεσπρωτός κέρδισε πέναλτι στο 50′ και προηγήθηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαραντίδη, όμως στο 55′, ο Γκορντεζιάνι έφερε το παιχνίδι στα ίσα, γράφοντας το τελικό 1-1.
Ο νεαρός επιθετικός αποτέλεσε τη «χρυσή» αλλαγή του Πάμπλο Γκαρσία – ο οποίος βραβεύτηκε, όπως και ο σύλλογος του ΠΑΟΚ, από τους γηπεδούχους πριν τη σέντρα του ματς – αφού είχε μπει στο παιχνίδι στο ημίχρονο, στη θέση του Πανίδη.
Στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική για το 2021, μεταξύ των εορτών (29/12), ο Θεσπρωτός δοκιμάζεται στα Τρίκαλα και ο ΠΑΟΚ Β υποδέχεται την Καβάλα.


