Μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ανάγνωση 1'

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Μετς τον Παναθηναϊκό (13/12, 18:15), για την 7η αγωνιστική της Volley League.

Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη στην Κύπρο κοντά στον Παφιακό με 1-3 για το CEV Challenge Cup. Όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις ο ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 3-0 του Πανιωνίου και βρίσκεται στην 3η θέση με 11 βαθμούς σε 6 αγώνες.

Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» ηττήθηκαν μεσοβδόμαδα με 3-0 σετ από τη γαλλική Πουατιέ. Στη Volley League βρίσκονται στη 2η θέση με 15 βαθμούς και την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν με 1-3 του ΟΦΗ εκτός έδρας.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ HD.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βαλάντης Μαμάης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Βρισκόμαστε στο τέλος ενός διαστήματος δύο εβδομάδων, με απαιτητικούς αγώνες μακριά από την έδρα μας. Αυτός είναι όμως ο πρωταθλητισμός. Αύριο είναι ένα ντέρμπι. Παίζουμε με μία ομάδα που σερβίρει πολύ καλά. Πιστεύω πως η υποδοχή μας θα ανταπεξέλθει, και με καθαρό μυαλό θα μεταφέρουμε την πίεση στον Παναθηναϊκό, ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

banner
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο