ΜΠΑΣΚΕΤ
Μεγάλη ατυχία για τον Elijah Mitrou-Long
Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μία σπουδαία νίκη στο Ιβανώφειο και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, χάνει ωστόσο τον Elijah Mitrou-Long, που ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα της Τετάρτης. Ο 24χρονος γκαρντ, τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο σε μία ανύποπτη φάση στη διάρκεια του αγώνα και σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις.
Η πρώτη διάγνωση; Κάκωση 1ου προς 2ου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και κάκωση στον πρόσθιο χιαστό. Σύμφωνα και με την υπόδειξη του γιατρού του ΠΑΟΚ, χειρούργου ορθοπεδικού Ιωσήφ Γαβριηλίδη, θα ακολουθήσει νέος απεικονιστικός έλεγχος, προκειμένου να διαπιστωθεί επακριβώς το μέγεθος του προβλήματος, ο τρόπος αντιμετώπισης και ο χρόνος απουσίας του Elijah Mitrou-Long, ο οποίος εξυπακούεται ότι τίθεται εκτός μάχης για τον αγώνα με τον Προμηθέα.
Καλύτερα είναι τα νέα για τον Γιώργο Καμπερίδη, που έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και υποβάλλεται σε θεραπεία, αλλά η συμμετοχή του στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα είναι αμφίβολη.
paokbc.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ
Δουλεύοντας από την οροφή του PAOK Sports Arena (pics)
Η νέα οπτική προσέγγιση του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, όταν η ομάδα αξιοποίησε τον φωτογράφο της στις τεχνικές γέφυρες στην οροφή του PAOK Sports Arena, ανοίγοντας τον δρόμο για εντυπωσιακές πανοραμικές λήψεις από μεγάλο ύψος.
Οι λήψεις που προέκυψαν δημοσιεύτηκαν στα social media της “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ και κέρδισαν αμέσως τις εντυπώσεις.
Δείτε τον φωτογράφο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην οροφή του γηπέδου:
Δείτε μερικές απο τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
ΜΠΑΣΚΕΤ
Καράσκο: «Μας στοίχισε η δεύτερη περίοδος»
Ο Χαβιέ Καράσκο στάθηκε στη σημασία της δεύτερης περιόδου ως καθοριστικού σημείου της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ότι εκεί η ομάδα του έχτισε τη διαφορά που έκρινε το ματς (82-70).
Παράλληλα, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των Χρυσικόπουλου και Τέιλορ, εκφράζοντας την ανησυχία του για την κατάστασή τους και υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα θα περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Κάνοντας ένα σχόλιο για τον αγώνα: «Αρχίσαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά μετά δυσκολευτήκαμε και δεχθήκαμε 27 πόντους στη δεύτερη περίοδο. Παρά το κακό ποσοστό στο τρίποντο η ομάδα ήταν ανταγωνιστική ως το τέλος. Το κύριο στοιχείο που μας επηρέασε ήταν το αμυντικό ριμπάουντ.
Για τον τραυματισμό των Χρυσικόπουλου και Τέιλορ: «Τραυματίστηκε ο Τέιλορ στο 3ο λεπτό, έχει κάποιο πρόβλημα στο πόδι, θα δούμε. Ο Χρυσικόπουλος είχε πόνους στη μέση και για αυτό έμεινε εκτός».
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 16:37Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Τσιφτσής (pic)
-
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ02-12-2025, 23:12Τρομερή εμφάνιση και πρόκριση στον ημιτελικό
-
Απόψεις01-12-2025, 17:45Σπουδαία νίκη μεν, «φωνάζει» για ενίσχυση δε
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 13:40Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «προστάτεψε» τον έξαλλο Λουτσέσκου
-
Απόψεις01-12-2025, 12:10Πέρασε από το «μπλόκο» της Λιβαδειάς και είδε τον Γιακουμάκη να καρπώνεται τους κόπους του
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 12:25«No problem»: Η απάντηση του Ντεσπόντοφ μετά την αλλαγή του στον Λουτσέσκου
