Με Τζόλη και χωρίς Βέρμπλουμ η αποστολή του ΠΑΟΚ

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστή την αποστολή για την πρεμιέρα των play off του πρωταθλήματος με τον τεχνικό του “Δικεφάλου του Βορρά”, Αμπέλ Φερέιρα να αφήνει εκτός ο Βέρμπλουμ και παίρνει μαζί του τον νεαρό Τζόλη

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία του Δικεφάλου για την πρεμιέρα των Play Offs της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου με τον Αμπέλ Φερέιρα να ανακοινώνει μετά το τέλος της προπόνησης τις επιλογές του για το επερχόμενο ντέρμπι.

Η τελευταία πρόβα ενόψει Ολυμπιακού περιελάμβανε ζέσταμα, κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας και στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο.Μετά το φινάλε του προγράμματος ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε στους παίκτες του την αποστολή για τη μάχη με τους Ερυθρόλευκους. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι εξής:Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Βιεϊρίνια , Εσίτι , Μαουρίσιο , Μίσιτς , Τσιγγάρας , Ελ Καντουρί , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λάμπρου , Λημνιός , Στοχ , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Τζόλης .

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο