Εβδομάδα με δύο εντός έδρας παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ Β αυτή που διανύουμε. Αύριο Πέμπτη 24.03 (15:00) ο Δικέφαλος υποδέχεται τον Πιερικό στο γήπεδο του Μακεδονικού για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής, ενώ την Κυριακή 27.03 σειρά έχει ο Θεσπρωτός.
Το τεχνικό team δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ισμαήλα Ουεντραόγκο, που έχει ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα ανδρών της Μπουρκίνα Φάσο για τα δύο φιλικά με Κόσοβο και Βέλγιο, όπως και τους Ζήση Χατζηστραβό και Βασίλη Γκορντεζιάνι, που είναι τιμωρημένοι. Επίσης, εκτός μένει και ο Στάθης Τάχατος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Αρκετά, ωστόσο, είναι τα ευχάριστα νέα. Επιστρέφει ο Κουλούρης μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού, όπως και ο Μπράντονιτς, ενώ η προσπάθεια της Β ομάδας του ΠΑΟΚ θα ενισχυθούν κι από τον Φιλίπε Σοάρες .
Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β για το ματς με τον Πιερικό, λοιπόν, αποτελούν οι:
Μπουργάνης, Μπαλάφας, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης, Τσαούσης, Καλουτσικίδης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Γιαξής, Σοάρες , Τζίμας, Σαλαμούρας Μελετίδης, Πανίδης, Γαιτανίδης, Κούτσιας , Κουλούρης, Μπράντονιτς.


