Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαντσίνι: «Ανυπομονώ για το ντέρμπι, θέλουμε τη νίκη»

O Ντάνιελ Μαντσίνι  μίλησε στο συνδρομητικό  για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα τονίζοντας πως η ομάδα του είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στο παιχνίδι και έτοιμη να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports:

Για το ντέρμπι ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ,: «Είναι αλήθεια ότι είμαι λίγο καιρό εδώ. Ηδη έχουμε ένα τοπικό ντέρμπι, ένα πολύ σημαντικό ματς. Σαν ομάδα είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Έχουμε αυτοσυγκέντρωση και αυτοπεποίθηση για να το αντιμετωπίσουμε και περιμένω πότε θα έρθει η Κυριακή ώστε από την πρώτη στιγμή να βγούμε αποφασισμένοι για να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη.

Είναι λογικό να υπάρχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να σχολιάζεται αυτό το παιχνίδι. Οπωσδήποτε εμείς γνωρίζουμε τη σημασία αυτού του παιχνιδιού και οτιδήποτε είναι στην προετοιμασία μας και στη σκέψη μας είναι να βγούμε, να αγωνιστούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού: «Μας βοήθησε πάρα πολύ το αποτέλεσμα αλλά και η εμφάνιση στο ματς με τον Παναθηναϊκό δεδομένου ότι προερχόμασταν από όχι καλές εμφανίσεις και όχι καλά αποτελέσματα στην αρχή του Πρωταθλήματος. Είναι αλήθεια ότι βοηθάει όχι μόνο στον ψυχολογικό τομέα αλλά και αγωνιστικά, ποδοσφαιρικά, μας βγαίνουνε πράγματα στο γήπεδο πλέον. Οπότε μπορούμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτό το σημαντικό ντέρμπι».

Για τις εντυπώσεις του από το ελληνικό ποδόσφαιρο προερχόμενος από τη Γαλλία που αγωνιζόταν: «Είναι αλήθεια ότι προέρχομαι από ένα διαφορετικού στυλ ποδόσφαιρο που είναι το γαλλικό που είναι πιο έντονο στον ρυθμό, πιο δυναμικό. Ωστόσο οι εντυπώσεις μου από το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ καλές, έχει πολύ καλά στοιχεία. Αγωνιζόμενος στο ματς στον Βόλο, ένιωσα αρκετά άνετα, ήρθα αρκετά συχνά σε επαφή με την μπάλα. Νομίζω ότι η ομάδα μας έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και αυτή την ποιότητα που μπορεί να έχει τη δική της ποδοσφαιρική πρόταση που είναι αρκετά ισχυρή για να διεκδικούμε και να παίρνουμε τα ματς».

Για τον κόσμο του Άρη: «Έχουμε πολύ καλό κόσμο που μπορούμε να τον συγκρίνουμε με αυτόν της Αργεντινής που φωνάζει και στηρίζει την ομάδα. Είναι ένα είδος ατού. Οταν παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας αισθανόμαστε πιο ισχυροί και μας βοηθάει πάρα πολύ στο να διεκδικούμε τα παιχνίδια με μεγαλύτερο δυναμισμό».

Σχόλια

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Τσεκάρουν” Καμαρά από Σαουδική Αραβία και Τουρκία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο Μαντί Καμαρά μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση, όμως το όνομά του έχει ήδη μπει δυναμικά στο μεταγραφικό προσκήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, ομάδες από τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία (μεταξύ των οποίων Τράμπζονσπορ και Σαμσουνσπόρ) παρακολουθούν στενά τον 28χρονο χαφ του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027.

Ο διεθνής μέσος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και αναμένεται να επανενταχθεί άμεσα σε φουλ ρυθμούς, αποτελώντας ουσιαστικά μια «εσωτερική μεταγραφή» για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη μάχη του πρωταθλήματος και της Ευρώπης. Αν και επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει ακόμη στη Τούμπα, οι «ασπρόμαυροι» γνωρίζουν ότι το ενδιαφέρον για τον Καμαρά αυξάνεται, χάρη στα χαρακτηριστικά του που τον καθιστούν περιζήτητο στο διεθνές παζάρι.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χατ-τρικ Μύθου σε 14’ και φουλ για πρόκριση η Εθνική Νέων!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Η Εθνική Νέων πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στο Λιχτενστάιν, με τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ να «υπογράφει» το πρώτο ημίχρονο χάρη σε ένα εκρηκτικό χατ-τρικ μέσα σε μόλις 14 λεπτά.

Το σύνολο του Βαγγέλη Μόρα κρατά στα χέρια του την ευκαιρία για πρόκριση στην Elite Round: χρειάζεται τη δική του νίκη και ταυτόχρονα ήττα της Τουρκίας από τη Λευκορωσία, ώστε να πανηγυρίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση των προκριματικών του Euro K19.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη