Λυκογιάννης ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ!

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Ο Κώστας Μέξας αποτελεί παρελθόν μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λάρισα και και ο ΠΑΟΚ, προχώρησε άμεσα για την αντικατάσταση του, συμφωνώντας με τον Άρη Λυκογιάννη.

O 51χρονος προπονητής έχει αρκετούς «γνωστούς» στον ΠΑΟΚ. Πρώτος και καλύτερος, ο Στάθης Νεραντζάκης, με τον οποίο υπήρξαν άμεσοι συνεργάτες τα προηγούμενα χρόνια, καθώς επίσης και οι Γκρίφιν και Λοβ, με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, έγινε επαφή με τον 51χρονο τεχνικός, ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ και το μόνο που μένει είναι οι ανακοινώσεις.

Δεδομένου ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον Άρη (13/12, 16:00), ο Λυκογιάννης αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ.

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο