Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του κέρδισε δίκαια της Λάρισα και συμπλήρωσε πως κατάφερε να διαχειριστεί τις απουσίες και να πάρει το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά δήλωσε στην ΕΡΤ3:
«Ήταν πολύ καλό το ξεκίνημα μας γιατί παίξαμε καταπληκτικά σε άμυνα και επίθεση και για 25 λεπτά το διαχειριστήκαμε καλά. Μετά η ζώνη της Λάρισας μας πάγωσε λίγο, κερδίσαμε όμως δίκαια και διαχειριστήκαμε τις απουσίες».
Για το ντεμπούτο του Μάντζαρη και πως θα γίνει η διαχείριση των τραυματιών τώρα που θα διακοπεί το πρωτάθλημα:
«Βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας, παίξαμε σαν ομάδα και καταφέραμε και καλύψαμε τις αδυναμίες με τις απουσίες σημαντικών παικτών. Ο τραυματισμός του Κάρτερ είναι σοβαρός, πρέπει να διαχειριστούμε το οστικό οίδημα του Γκρίφιν. Θα δούμε, έχουμε δουλειά».


