Λουτσέσκου: «To σημαντικό είναι ότι ήρθαν οι τρεις βαθμοί»

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

O τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την εντός έδρας νίκη κόντρα στον ΠΑΣ στάθηκε στη σημασία που έχει η κατάκτηση της αποψινής νίκης για την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κατάσταση του Μιχαηλίδη:«Δεν μπορώ να πω τίποτα αυτή τη στιγμή, πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί ο ιατρικός έλεγχος, δεν είναι αισιόδοξα τα πράγματα τη δεδομένη στιγμή»

Για το πώς κύλησε το παιχνίδι: «Για εμάς είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε τα παιχνίδια, ήμασταν επηρεασμένοι από αυτό της Πέμπτης (σ.σ Γάνδη), έχουμε στο μυαλό μας το επόμενο (σ.σ η ρεβάνς του Βελγίου), τους τραυματισμούς και τις αλλαγές, πάνω από όλα δεν είχαμε την ψυχολογική δύναμη.

Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και πήραμε το παιχνίδι στο τέλος. Το σημαντικό είναι ότι ήρθαν οι τρεις βαθμοί στο τέλος, συνεχίζουμε την καλή περίοδο στην οποία βρισκόμαστε. Αν είμαι απογοητευμένος από κάτι είναι από τη γενικότερη εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε ένα γκολ για να μας έδινε αυτοπεποίθηση, κάναμε λάθος επιλογές».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο