Έντονα παράπονα από τη διαιτησία εξέφρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λυών, στο flash interview της αναμέτρησης. Ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε σε αποφάσεις του διαιτητή που, όπως ανέφερε, επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τραγωδία με τα αδικοχαμένα «αετόπουλα», αφιερώνοντας λόγια συμπαράστασης και σεβασμού στη μνήμη τους.
Τα σχόλιά του στην κάμερα του ΑΝΤ1:
«Ήταν μία εχθρική διαιτησία, υπάρχει φάουλ στον Κωνσταντέλια στο πρώτο γκολ, στο δεύτερο γκολ της Λυών πρέπει να έγιναν πάνω από… 10 φάουλ που δεν δόθηκαν και έχω αμφιβολίες και για το τρίτο γκολ, τα πράγματα δεν θα άλλαζαν βέβαια και με την ισοπαλία, ίσως να μας έφερνε δυσκολότερο αντίπαλο, με ότι πέρασε ο σύλλογος τις τελευταίες ημέρες θέλαμε να φύγουμε με το κεφάλι ψηλά από εδώ, είναι μία νύχτα… αναστάτωσης.
Δεν έχει σημασία το αν ήταν δύσκολο ή εύκολο το ματς, υπάρχει μία τεράστια στεναχώρια από την Τρίτη και θα υπάρχει και στη συνέχεια, εμείς πρέπει να κρατήσουμε την ενότητά μας και να κάνουμε ότι μπορούμε και γι’ αυτά τα παιδιά. Δεν βάζω κάποιο πρόσημο στην ευρωπαϊκή μας πορεία, είμαστε στην επόμενη φάση, πρέπει να εστιάσουμε εκεί».


