O τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου στην κάμερα της Cosmote TV τόνισε πως “φεύγω με την αίσθηση πως θα μπορούσαμε να έχουμε μια καλύτερη τύχη στο παιχνίδι αλλά και άλλο αποτέλεσμα”.
Aναλυτικά τα όσα είπε:
«Σε αυτά τα παιχνίδια, σε αυτή την ένταση και σε αυτό το επίπεδο, όταν θα σου παρουσιαστούν οι ευκαιρίες πρέπει να σκοράρεις. Δυστυχώς στο 0-0 είχαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τον Κωνσταντέλια που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα την μπάλα, αν και ήμασταν λίγο επηρεασμένοι από την ατμόσφαιρα του γηπέδου, αλλά σε κάθε περίπτωση θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα την μπάλα και το τρίτο είναι πως δεχθήκαμε δύο γκολ τα οποία ήταν αφελή, τα οποία θα μπορούσαμε να αποφύγουμε ειδικά το πρώτο και το τρίτο. Φεύγω με την αίσθηση πως θα μπορούσαμε να έχουμε μια καλύτερη τύχη στο παιχνίδι αλλά και άλλο αποτέλεσμα».
