Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Ήμασταν αφελείς, να μην πετάξουμε την προσπάθεια που έχουμε κάνει έως τώρα»

O τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA υποστήριξε πως “το πρόβλημα ήταν ότι ήμασταν αφελείς, για να μη χρησιμοποιήσω κάποια πιο βαριά έκφραση, ιδιαίτερα στα δύο πρώτα γκολ που δεχτήκαμε”.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

 

«Στο ποδόσφαιρο κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Το πρόβλημα ήταν ότι ήμασταν αφελείς, για να μη χρησιμοποιήσω κάποια πιο βαριά έκφραση, ιδιαίτερα στα δύο πρώτα γκολ που δεχτήκαμε.

Είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε, ενώ όλες οι φάσεις του αντιπάλου κατέληξαν γκολ. Ήταν πιο έξυπνος ο Ολυμπιακός σήμερα. Αυτή είναι η εικόνα του σημερινού παιχνιδιού. Θα ήταν διαφορετικά αν είχαμε σκοράρει στο 0-0 ή στο 1-1.

Σκόραραν δύο γκολ όταν ήμασταν σε αμυντική μετάβαση γιατί αναζητούσαμε το γκολ σε εκείνο το σημείο. Στο πρώτο μέρος είχαν την κατοχή, κυριάρχησαν. Εμείς προσπαθούσαμε με τρανζίσιον να βρούμε χώρους. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο επιθετικοί. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις που είχαμε. Είναι μια ήττα 1-4, αλλά δεν γίνεται να πετάξουμε την προσπάθεια και ότι έχουμε κάνει έως τώρα.

Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι να αντιδράσουμε στις στατικές φάσεις. Δεν χρειάζεται να υπεραναλύουμε άλλο την κατάσταση».

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η λογική των ομάδων Β και η προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν αβάσιμα αφηγήματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Κάποιοι φαίνεται να μην έχουν καταλάβει τι σημαίνει ανάπτυξη στο ποδόσφαιρο. Χρησιμοποιούν τις ομάδες Β σαν εργαλείο για προσωπικές ατζέντες, αναζητώντας κάθε λάθος για να χτίσουν αφηγήματα, αγνοώντας εντελώς τον πραγματικό σκοπό τους.

Η αλήθεια είναι απλή: η ομάδα Β δεν υπάρχει για να προσφέρει πολιτικά ή επικοινωνιακά «χαρτιά», αλλά για να μεγαλώνει παίκτες.

Σε όλο τον κόσμο, οι αναπτυξιακές ομάδες έχουν έναν ξεκάθαρο στόχο: να δώσουν στους νέους ποδοσφαιριστές χρόνο, εμπειρία και ευκαιρίες, ώστε να φτάσουν στην πρώτη ομάδα έτοιμοι να σηκώσουν το βάρος της. Κάθε λεπτό συμμετοχής, κάθε προπόνηση, κάθε παιχνίδι μετράει μόνο εάν συμβάλλει στη βελτίωση των παικτών.

Και όμως, κάποιοι συνεχίζουν να βλέπουν μόνο το αποτέλεσμα των αγώνων, σαν να πρόκειται για προσωπικό πεδίο επίδειξης ή επικοινωνιακής νίκης.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Τσεκάρουν” Καμαρά από Σαουδική Αραβία και Τουρκία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο Μαντί Καμαρά μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση, όμως το όνομά του έχει ήδη μπει δυναμικά στο μεταγραφικό προσκήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, ομάδες από τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία (μεταξύ των οποίων Τράμπζονσπορ και Σαμσουνσπόρ) παρακολουθούν στενά τον 28χρονο χαφ του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027.

Ο διεθνής μέσος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και αναμένεται να επανενταχθεί άμεσα σε φουλ ρυθμούς, αποτελώντας ουσιαστικά μια «εσωτερική μεταγραφή» για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη μάχη του πρωταθλήματος και της Ευρώπης. Αν και επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει ακόμη στη Τούμπα, οι «ασπρόμαυροι» γνωρίζουν ότι το ενδιαφέρον για τον Καμαρά αυξάνεται, χάρη στα χαρακτηριστικά του που τον καθιστούν περιζήτητο στο διεθνές παζάρι.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη