Λουτσέσκου: «Η πρόκριση μπορεί να είναι γιατρειά»

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη επί της Λίνκολν στο γήπεδο της Τούμπας για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Europa Conference League υπογράμμισε τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο «Δικέφαλος» έως τώρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πίεση του ΠΑΟΚ σήμερα και την πρόκριση στο φινάλε: «Η πίεση ήταν τεράστια αλλά είναι φυσιολογικό, περνάμε μία δύσκολη περίοδο, είμαστε σαν… άρρωστος άνθρωπος που χρειάζεται γιατρειά και αυτή η πρόκριση μπορεί να είναι η γιατρειά».

Για το τι δεν του άρεσε απόψε: «Είμαι χαρούμενος γιατί προκριθήκαμε αλλά δεν μπορώ από εκεί και πέρα να είμαι χαρούμενος για την περίοδος που περάσαμε, η κατάσταση με όλα αυτά τα προβλήματα, έχουμε τραυματισμούς, κορωνοϊό, πρόγραμμα που ρισκάραμε αρκετά στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη μέχρι τώρα. Τουλάχιστον η πρόκριση θα μας φέρει αυτοπεποίθηση και κίνητρο για τη συνέχεια».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο