Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Δυσαρεστημένος απ’ ότι δεν τελειώσαμε το ματς ενώ είχαμε φάσεις»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ (1-2), τόνισε πως η ομάδα του έδειξε θετικά στοιχεία, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στάθηκε και στα αρνητικά της εμφάνισης, υπογραμμίζοντας την πίεση και τα λάθη που παρουσίασε στο φινάλε.

 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Εάν σκοράραμε το τρίτο γκολ θα ήταν πολύ ευκολότερα τα πράγματα για εμάς. Δώσαμε ελπίδα στον ΟΦΗ με το να σκοράρει, να πιέσει.

Ακολούθησαν μεγάλες μάχες. Παίξαμε με πολύ καλό τρόπο, έξυπνο και ισορροπημένο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά ταυτόχρονα και λίγο απογοητευμένος γιατί δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι ευκολότερα και να είχαμε μια νίκη με μεγαλύτερο σκορ. Εκτός από το χαμένο πέναλτι είχαμε και άλλες μεγάλες ευκαιρίες.

Η διαφορά φέτος δεν έχει να κάνει με την αμυντική οργάνωση, αλλά στο μυαλό όλων που δίνουν τα πάντα για την ομάδα. Όταν έχεις τη συγκέντρωση στη διαδικασία έρχεται και και η ισορροπία στην άμυνα».

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ17: Πλημμύρισε το γήπεδο στο Φίλυρο – Αναβλήθηκε το ντέρμπι Άρη–ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Η  κακοκαιρία Byron προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στο Φίλυρο, όπου το δημοτικό γήπεδο πλημμύρισε μέσα σε λίγα λεπτά, μετατρεπόμενο σε… «πισίνα».

Η συνεχής βροχόπτωση στα βόρεια της Θεσσαλονίκης οδήγησε στην αναβολή του προγραμματισμένου ντέρμπι Κ17 Άρη–ΠΑΟΚ, που μετατίθεται για αύριο (7/12) στις 15:00.

Παράλληλα, θεωρείται πολύ πιθανό να μετατεθεί και ο αγώνας της Κ15, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για σήμερα το απόγευμα.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιχαηλίδης νοκ άουτ: Επιστροφή μετά το νέο έτος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Τα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν είναι ευχάριστα, καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα χρειαστεί να περάσει από αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο, κάτι που τον αφήνει εκτός δράσης για το προσεχές διάστημα.

Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία για τη μάχη με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται, με την τακτική να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν το απόγευμα της Παρασκευής (05.12) στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο  Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο  Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο  Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε εκτός προπόνησης και θα υποβληθεί το Σάββατο (06.12) σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο.

Η ομάδα την παραμονή του αγώνα με τον Άρη θα προπονηθεί στις 16:45.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη