Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε την ανάγκη αντίδρασης του ΠΑΟΚ, μετά τις ήττες από τη Γαλατασαράι και τη Στεάουα, κατά τη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Παρά την ένταση των προηγούμενων αποτελεσμάτων, ο ΠΑΟΚ παραμένει πρωτοπόρος και δείχνει με τη νοοτροπία του ότι βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση. Ο Λουτσέσκου υπογράμμισε ότι η νίκη απέναντι στην Πλζεν είναι απαραίτητη, καθώς μια νέα αποτυχία θα αυξήσει σημαντικά την πίεση για το μέλλον της ομάδας στην Ευρώπη.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Για εμάς αύριο είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, πρέπει να αντιδράσουμε έπειτα από τα δύο παιχνίδια που ηττηθήκαμε, ακόμα και αν είναι το τρίτο παιχνίδι, πρέπει να κερδίσουμε γιατί θα υπάρχει η πίεση των βαθμών σε περίπτωση που δεν πάρουμε τη νίκη. Έχουμε απέναντι μας μία καλά οργανωμένη ομάδα, με απλό τρόπο παιχνιδιού τον οποίο εφαρμόζει πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Είναι μια ομάδα που δουλεύει και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί δεν είναι μία ομάδα που θα δοκιμάσει πολύ σύνθετα πράγματα, αλλά αρέσκεται στο απλά ποδόσφαιρο και που διεκδικεί τις δεύτερες μπάλες η οποία έχει αρκετή εμπειρία, ωστόσο έμπειροι είμαστε και εμείς με τον δικό μας τρόπο».
Προσθέτοντας: «Θα πρέπει να είμαστε και εμείς μία ομάδα με ένταση και υψηλό ρυθμό. Θα πρέπει να ταράξουμε την ισορροπία του αντιπάλου. Περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, προερχόμαστε από ένα αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ το οποίο μας δίνει αυτοπεποίθηση σαν γκρουπ , μας δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο και στον δρόμο τον οποίο θέλουμε. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να αντιδράσουμε βάσει και των αποτελεσμάτων που είχαμε μέχρι στιγμής στην Ευρώπη».


