ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κουβεντίδης: «Τη Νέα Τούμπα θα τη φτιάξει ο άνθρωπος που έφερε τη χαρά στην Τούμπα. Τέλος…»
Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, με την οποία γνωστοποιήθηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη κατέληξε στο σχέδιο μνημονίου-συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα που θα προταθεί στην ΠΑΕ, ήρθε η πρώτη αντίδραση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.
Ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουβεντίδης, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, συνοδεύοντάς τη με τη φράση:
“Τη Νέα Τούμπα θα τη φτιάξει ο άνθρωπος που έφερε τη χαρά στην Τούμπα. Τέλος…”
Η τοποθέτηση του Κουβεντίδη αποτελεί την πρώτη δημόσια αντίδραση από πλευράς ΠΑΕ μετά την ανακοίνωση για την απόφαση του Α.Σ. ΠΑΟΚ.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μιχαηλίδης νοκ άουτ: Επιστροφή μετά το νέο έτος
Τα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν είναι ευχάριστα, καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα χρειαστεί να περάσει από αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο, κάτι που τον αφήνει εκτός δράσης για το προσεχές διάστημα.
Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Η προετοιμασία για τη μάχη με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται, με την τακτική να βρίσκεται στο προσκήνιο.
Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν το απόγευμα της Παρασκευής (05.12) στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε εκτός προπόνησης και θα υποβληθεί το Σάββατο (06.12) σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο.
Η ομάδα την παραμονή του αγώνα με τον Άρη θα προπονηθεί στις 16:45.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ούτε σήμερα ο Κωσταντέλιας
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Άρη (3/12, 21:30), με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να μην βρίσκεται ακόμη στο 100%.
Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις ενεργοποίησης και στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο επικεντρώθηκε στην τακτική της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.
Ο Κωνσταντέλιας πήρε μέρος σε κομμάτι του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια συνέχισε με ατομικές ασκήσεις στο γήπεδο, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.
Όπως συνηθίζεται το τελευταίο διάστημα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή, με όλους τους διαθέσιμους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα.
-
Απόψεις28-11-2025, 12:41Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το ματς της Βουλγαρίας σε «τελικό»
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
ΜΠΑΣΚΕΤ27-11-2025, 18:40Πρόταση του Μυστακίδη στον Χατζόπουλου για το νέο ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
Απόψεις28-11-2025, 12:36Η “Χ”άμενη ευκαιρία και ο κόμβος της Λειβαδειάς
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΜΠΑΣΚΕΤ27-11-2025, 12:38Στα χέρια του Αριστοτέλη Μυστακίδη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 16:37Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Τσιφτσής (pic)
-
PAOKDAY TV28-11-2025, 15:54Παπαντωνίου: “Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να μπει σε τροχιά οχτάδας, έλειψε ο Κωσταντέλιας” (vid)
