Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωσταντινίδης: “Προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις για τη συνέχεια”

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης, σε δηλώσεις του στη NOVA, εστίασε στα ατομικά λάθη και τις κακές τοποθετήσεις των παικτών του ΠΑΟΚ, που, όπως είπε, στέρησαν από την ομάδα τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Η ομάδα στο πρώτο εικοσάλεπτο μπήκε καλά, έφτιαξε ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκε. Μετά χάναμε εύκολα τις δεύτερες μπάλες, ο Ολυμπιακός έγινε πιο επικύνδινος. Είχαμε αργές αντιδράσεις και σε εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός βρήκε το πρώτο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά, είχαμε εμπιστοσύνη στα πόδια μας και σε ένα τρανζίσιον δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Το παλέψαμε και πάλι, βρήκαμε ένα γκολ, αλλά ένα λάθος μας άφησε πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά. Η ομάδα πάλεψε, έβγαλε αντίδραση».

Για το τι φταίει: «Φταίνει οι λάθος τοποθετήσεις, δεν είναι θέμα κέντρου, είναι θέμα όλης της ομάδας. Είχαμε κακές τοποθετήσεις, στο πρώτο ημίχρονο ειδικά. Μας προβληματίζει το γεγονός αυτό στα τελευταία παιχνίδια, είναι κάτι που δεν μας αρέσει καθόλου και προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις για τη συνέχεια».

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ στους φιλάθλους: «Να παραμείνει η Τούμπα γεμάτη φωνή και πάθος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα στους φίλους της ομάδας που θα δώσουν το παρών στην Τούμπα και εφιστά την προσοχή ούτως ώστε το γήπεδο να παραμείνει με πάθος και φωνή σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

 

Η ποδοσφαιρική μάχη της Θεσσαλονίκης μεταφέρεται στην γεμάτη Τούμπα κι ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Είναι υποχρέωση όλων μας η Τούμπα να παραμείνει γεμάτη φωνή και πάθος, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πρέπει να προστατεύσουμε το γήπεδο μας, να μην απαντήσουμε σε καμία πρόκληση και να δώσουμε τα πάντα για την ομάδα, χωρίς ενέργειες που μπορούν να τη βάλουν σε κίνδυνο.

Θυμίζουμε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα διενεργήσει προελέγχους περιμετρικά του γηπέδου και υπενθυμίζουμε ότι στο γήπεδο της Τούμπας απαγορεύεται η χρήση βεγγαλικών, κροτίδων, καπνογόνων, πυρσών και συσκευών laser, η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, όπως και η ανάρτηση πανό με ρατσιστικό, υβριστικό, πολιτικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο.

Όλοι μαζί, προστατεύουμε το γήπεδο μας, αγνοούμε τυχόν προκλήσεις και διασφαλίζουμε το μέλλον της ομάδας μας στη μάχη για τον τίτλο.

Οι θύρες της Τούμπας θα ανοίξουν στις 17:00. Φροντίστε να έχετε κάνει έγκαιρα την ταυτοποίηση του εισιτηρίου σας μέσω του Gov.gr Wallet, ιδανικά αμέσως μετά την αγορά του, για να αποφύγετε καθυστερήσεις και προβλήματα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov Wallet από την αγορά του και εντεύθεν, καθώς και στη διαδικασία της μεταβίβασης εισιτηρίων διαρκείας. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο Gov.gr Εξυπηρέτηση Πολίτη (support.gov.gr) & https://wallet.gov.gr/support.

Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Sold out η Τούμπα για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Σε κατάμεστη Τούμπα θα διεξαχθεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ–Άρης για τη 13η αγωνιστική της Super League, καθώς η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα sold out λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

Η έντονη ζήτηση των εισιτηρίων τις προηγούμενες ημέρες επιβεβαίωσε το μεγάλο ενδιαφέρον των φιλάθλων για το δεύτερο κλάσικο της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη