O προσωρινός προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Κορακάκης μετά την μεγάλη νίκη που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA τόνισε πως το αποτέλεσμα απέναντι στον Δικέφαλο πρέπει να έχει και συνέχεια.
Aναλυτικά τα όσα είπε:
«Καταρχάς να ευχηθούμε περαστικά στον κύριο Παράσχο και τον κύριο Γκουτσίδη. Από την αρχή της εβδομάδας είχαμε μια συνεργασία για να καταρτίσουμε ένα πλάνο. Πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη κατάσταση, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να κάνουμε πάντα αυτό που κάναμε σήμερα.
Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον σύλλογο είναι γνώστες και όλοι προσπαθούν να βρουν μια λύση, είναι όλα θέμα μυαλού. Εμείς πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, θέλει συνέχεια η σημερινή νίκη».


