Κεντζιόρα: «Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι»

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Τόμας Κεντζιόρα στις δηλώσεις του στάθηκε για την “μάχη” για το Champions League.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το παιχνίδι: «Φυσικά κάθε ντέρμπι είναι δύσκολο όπως και σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ που έδωσε τα πάντα όπως και εμείς. Η κατάσταση πέρασε τελείωσε, όλοι ξέρουμε τι έγινε. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο τελευταίο ματς και πάμε για τους τρεις πόντους».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Μιλήσαμε για τα λάθη μας και τι πρέπει να βελτιώσουμε και το δείξαμε. Στην επανάληψη είχαμε καλές ευκαιρίες να σκοράρουμε όπως και αυτοί. Τελικά ήρθαμε ισόπαλοι αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

Για την φετινή σεζόν: «Θέλαμε αυτή τη χρονιά να πάρουμε το πρωτάθλημα ή το κύπελλο. Σε μία χρονιά ιδιαίτερη των 100 χρόνων. Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι. Έχουμε ένα ακόμα ματς και να παλέψουμε μέχρι τέλους για το Champions League».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο