Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κένι: “Kαταλάβαμε ότι έπρεπε να βγάλουμε αντίδραση”

Ο μπακ του “Δικεφάλου”, Τζόντζο Κένι στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε ο ΠΑΟΚ ακόμη και στις πιο απαιτητικές στιγμές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας ξανά  την πίστη του στους συμπαίκτες του.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην NOVA: 

Για το πρώτο του ντέρμπι πως το έζησε: «Ήταν φανταστικό και δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε την κατάσταση των τελευταίων εβδομάδων. Δεν ήμασταν καλά. Βρεθήκαμε πίσω και δεν ξεκινήσαμε καλά. Παλέψαμε και ανατρέψαμε το παιχνίδι».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Έπρεπε να αντιδράσουμε. Το καταλάβαμε ότι έπρεπε να βγάλουμε αντίδραση. Βγήκαμε έξω θέλοντας να σκοράρουμε, να κερδίσουμε, να πάρουμε όλες τις μονομαχίες. Να δείξουμε το μαχητικό πνεύμα, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα. Όλοι ήταν φανταστικοί και βγάλαμε την αντίδραση για τους τρεις βαθμούς».

Για το αν το σημερινό ματς είναι ικανό να γίνει ένα μήνυμα προς τον κόσμο: «Είναι φυσικά μία δήλωση. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ. Η πίεση ήταν πάνω μας. Μέσα στα αποδυτήρια ήμασταν «ένα» ακόμα και στο ημίχρονο. Πιστέψαμε σε μας και καταφέραμε να βγάλουμε την αντίδραση. Το ποδόσφαιρο φτιάχνει την ομάδα, την ψυχολογία. Αυτό πρέπει να κάνεις. Να κερδίζεις το επόμενο παιχνίδι. Περάσαμε δύσκολες στιγμές, η νίκη αυτή θα μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια».

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ στους φιλάθλους: «Να παραμείνει η Τούμπα γεμάτη φωνή και πάθος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα στους φίλους της ομάδας που θα δώσουν το παρών στην Τούμπα και εφιστά την προσοχή ούτως ώστε το γήπεδο να παραμείνει με πάθος και φωνή σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

 

Η ποδοσφαιρική μάχη της Θεσσαλονίκης μεταφέρεται στην γεμάτη Τούμπα κι ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Είναι υποχρέωση όλων μας η Τούμπα να παραμείνει γεμάτη φωνή και πάθος, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πρέπει να προστατεύσουμε το γήπεδο μας, να μην απαντήσουμε σε καμία πρόκληση και να δώσουμε τα πάντα για την ομάδα, χωρίς ενέργειες που μπορούν να τη βάλουν σε κίνδυνο.

Θυμίζουμε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα διενεργήσει προελέγχους περιμετρικά του γηπέδου και υπενθυμίζουμε ότι στο γήπεδο της Τούμπας απαγορεύεται η χρήση βεγγαλικών, κροτίδων, καπνογόνων, πυρσών και συσκευών laser, η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, όπως και η ανάρτηση πανό με ρατσιστικό, υβριστικό, πολιτικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο.

Όλοι μαζί, προστατεύουμε το γήπεδο μας, αγνοούμε τυχόν προκλήσεις και διασφαλίζουμε το μέλλον της ομάδας μας στη μάχη για τον τίτλο.

Οι θύρες της Τούμπας θα ανοίξουν στις 17:00. Φροντίστε να έχετε κάνει έγκαιρα την ταυτοποίηση του εισιτηρίου σας μέσω του Gov.gr Wallet, ιδανικά αμέσως μετά την αγορά του, για να αποφύγετε καθυστερήσεις και προβλήματα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov Wallet από την αγορά του και εντεύθεν, καθώς και στη διαδικασία της μεταβίβασης εισιτηρίων διαρκείας. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο Gov.gr Εξυπηρέτηση Πολίτη (support.gov.gr) & https://wallet.gov.gr/support.

Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Sold out η Τούμπα για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Σε κατάμεστη Τούμπα θα διεξαχθεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ–Άρης για τη 13η αγωνιστική της Super League, καθώς η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα sold out λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

Η έντονη ζήτηση των εισιτηρίων τις προηγούμενες ημέρες επιβεβαίωσε το μεγάλο ενδιαφέρον των φιλάθλων για το δεύτερο κλάσικο της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη