Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Καθάρισε” ο Οζντόεφ και συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία, επικρατώντας εύκολα του Βόλου με 3-0 στην Τούμπα, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Παρά την κόπωση από τα προηγούμενα ματς με ΑΕΚ και Λιλ, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και «κλείδωσε» τη νίκη με τα γκολ των Γιακουμάκη (50’) και Οζντόεφ (72’, 83’).

Το πρώτο μέρος κύλησε σε χαμηλό ρυθμό, με τον Βόλο να κρατά αμυντικά και τον ΠΑΟΚ να αδυνατεί να βρει λύσεις στην επίθεση. Στην επανάληψη όμως, οι «ασπρόμαυροι» κυριάρχησαν πλήρως: ο Γιακουμάκης άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό γυριστό μετά από φάουλ του Ντεσπόντοφ, ενώ ο Οζντόεφ με δύο τέρματα «υπέγραψε» τη νίκη.

Παρά τις αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών (Λόβρεν, Σάστρε, Τέιλορ), ο ΠΑΟΚ έδειξε βάθος και αυτοπεποίθηση, διατηρώντας την κορυφή της βαθμολογίας. Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στις εξετάσεις των τραυματιών ενόψει της συνέχειας.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιχαηλίδης νοκ άουτ: Επιστροφή μετά το νέο έτος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Τα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν είναι ευχάριστα, καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα χρειαστεί να περάσει από αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο, κάτι που τον αφήνει εκτός δράσης για το προσεχές διάστημα.

Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία για τη μάχη με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται, με την τακτική να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν το απόγευμα της Παρασκευής (05.12) στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο  Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο  Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο  Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε εκτός προπόνησης και θα υποβληθεί το Σάββατο (06.12) σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο.

Η ομάδα την παραμονή του αγώνα με τον Άρη θα προπονηθεί στις 16:45.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε σήμερα ο Κωσταντέλιας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Άρη (3/12, 21:30), με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να μην βρίσκεται ακόμη στο 100%.

Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις ενεργοποίησης και στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο επικεντρώθηκε στην τακτική της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.

Ο Κωνσταντέλιας πήρε μέρος σε κομμάτι του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια συνέχισε με ατομικές ασκήσεις στο γήπεδο, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Όπως συνηθίζεται το τελευταίο διάστημα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή, με όλους τους διαθέσιμους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη